Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

10 lucruri de știut despre seducătorul Michele Morrone, protagonistul ”365 zile”, filmul-fenomen al verii 2020

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

”365 Zile” este, cu siguranță, unul dintre filmele-fenomen ale ultimilor ani, ajungând foarte repede în topul filmelor Netflix difuzate internațional. Povestea, romantică și erotică, este considerată o versiune modernă de la ”Beauty and the Beast”, în combinație cu ”50 Shades of Gray”. 

Fascinanta producție l-a ads în prim plan pe Michele Morrone, actor, cântăreț și model italian, care joacă rolul violentului șef al Mafiei Massimo Torricelli, ce răpește o tânără și îi dă 365 de zile să se îndrăgostească de el. Filmul abundă în scene fierbinți și declarații romantice, care aruncă în aer imaginația spectatorilor. 

Nu este de mirare că Michele Morrone a devenit unul dintre cele mai urmărite staruri ale verii, atingând în iunie 2020 peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram. Descoperă în galerie 10 lucruri interesante despre cel mai sexy actor al acestui sezon. 

"365 de zile" este al treilea film al lui Michele Morrone

"365 de zile" este al treilea film al lui Michele Morrone

Actorul este relativ nou în lumea filmului. Filmul care l-a făcut celebru peste noapte, "365 de zile", este doar al treilea din lista de producții de lung metraj ale lui Michele. Cu siguranță, însă, îl vom vedea în multe alte filme de acum înainte. 

Sursa foto: Pinterest

Actorul s-a născut în Italia

Actorul s-a născut în Italia

Morrrone s-a născut la 3 octombrie 1990 în Melegnano, Italia, într-o familie numeroasă, având încă un frate și 3 surori. La cei 29 de ani ai săi se poate lăuda cu o carieră artistică complexă, fiind actor, model și cântăreț. 

Sursa foto: Facebook

Michele Morrone a studiat teatrul

Michele Morrone a studiat teatrul

Michele Morrone a studiat la Teatro Fraschini Di Pavia și primele sale roluri au fost în mici piese de teatru. În 2012 a fost selectat pentru primul său film, ”E la vita continue”. În 2019 a primit rolul principal, Luigi, în filmul ”Bar Joseph”.

Sursa foto: Facebook

Pe lângă actorie, Michele este cântăreț și model

Pe lângă actorie, Michele este și cântăreț 

Câteva dintre melodiile sale apar și în filmul "365 Days". Unul dintre cântecele celebre este ”Feel it”, inclus de asemenea în film. Starul a scos și un album, numit "Dark Room". 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest, Facebook, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta