Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

9 motive pentru care orice femeie ar trebui să (re)vadă "Totul despre Sex"

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Printre nenumăratele seriale de televiziune, ”Totul despre Sex” ocupă un loc favorit în viața multor spectatori care l-au văzut deja și poate deveni la fel de important pentru cei care se decid să descopere aventurile excitante ale celor patru eroine din New York.

Să nu uităm că, la urma urmei, show-ul este câștigător al mai multor premii Emmy și Globuri de Aur și a fost considerat în anii 90- 2000 unul dintre cele mai influente seriale americane. Viziunea asupra femeilor în ”Totul despre Sex”  a fost declarată de-a dreptul revoluționară, cu notele sale de feminism, anti-discriminare și egalizare dintre sexe.

Pe lângă faptul că a fost extrem de popular, serialul a adus în centrul preocupărilor viața pe care o duc femeile, provocările cărora trebuie să le facă față, prieteniile, carierele și dorințele lor. Din acest punct de vedere, ”Totul despre Sex”  poate fi considerat un adevărat ”imn” închinat femeii, în ciuda faptului că au existat și destui contestatari care au susținut că serialul impune o imagine stereotipă a femeii, care poate influența, în special, tinerele fete.

Unul dintre principalele motive pentru care multe persoane au urmărit cu sufletul la gură ”Totul despre Sex” a fost faptul că serialul a fost considerat foarte îndrăzneț și original la momentul apariției sale. Pe lângă acesta, mai poți descoperi în galerie alte motive incitante pentru a deveni fanul acestui show provocativ.

Serialul descrie una din cele mai solide prietenii între femei

Serialul descrie una din cele mai solide prietenii între femei

Unul dintre cele mai importante motive pentru care merită să vezi sau să revezi cele 94 de episoade ale acestui show este relația incredibilă dintre cele patru eroine, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis), Samantha Jones (Kim Cattrall) și Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). Se înțeleg perfect, se completează reciproc, au idei incredibile și un ascuțit simț al umorului. Situațiile prin care trec și replicile lor sunt un deliciu pentru spectatori.

Îți poate da idei incredibile când vine vorba de modă

Îți poate da idei incredibile când vine vorba de modă

Deși are peste 20 de ani, ”Totul despre sex” este un adevărat regal în materie de modă. Ținutele celor patru eroine te pot inspira și acum, pentru că multe dintre ele sunt cât se poate de actuale și elegante. În 2013, The New York Times a declarat ”Totul despre sex” ca un adevărat deschizător de drumuri în materie de modă, susținând că unele accesorii precum colierele, pantofii incredibili, corsajele sau bretelele vizibile ale sutienelor au fost adevărate inovații introduse de serial.

Sursa foto: Pinterest

Îți oferă o sursă de inspirație în materie de încălțăminte și shopping

Îți oferă o sursă de inspirație în materie de încălțăminte și shopping

Să mergi la shopping este un adevărat mod de viață în ”Totul despre sex”, iar cireașa de pe tort nu pot fi decât pantofii, din care Carrie are zeci de perechi. Actrița este îndrăgostită și în viața reală de  încălțămintea trendy, având propria sa linie de pantofi, pe lângă cele de haine, accesorii și parfumuri. 

Sursa foto: Pinterest

Și elimină clișeul femeii care trebuie să se priceapă la gătit și gospodărie

Serialul elimină clișeele legate de rolul femeii 

Cu excepția lui Charlotte, care are mici inițiative de gospodină, celelalte eroine își petrec majoritatea timpului la cupărături, în diverse activități sociale sau de carieră ori la întâlniri romantice. Nici una nu se omoară cu gătitul sau cu îngrijirea casei, nici măcar cu creșterea copiilor, cel puțin în primele sezoane. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta