A dat aparițiile mondene cu șarpele la gât pe credință! Cum arată acum Carmen Pleșea, de când a dispărut din lumina reflectoarelor 

A dat aparițiile mondene cu șarpele la gât pe credință! Cum arată acum Carmen Pleșea, de când a dispărut din lumina reflectoarelor 

Ramona Jurubita

Nu e român să nu-și amintească de fosta parteneră a lui Costin Mărculescu. Sigur și tu o ții minte pe Carmen Pleșea, care în urmă cu aproximativ un deceniu defila nestingherită cu un piton la gât pe la evenimente sau chiar pe stradă.

Femeia are acum 56 de ani și a depășit acea etapă în care se lăsa definită de extravaganță. A renunțat la lumina reflectoarelor care o făcea atunci să se simtă bine și a decis să își dedice viața credinței. Pare de necrezut, dar stilul ei s-a schimbat radical!

A fost model, era obișnuită cu atenția publicului și chiar îi făcea plăcere să stârnească nenumărate controverse prin aparițiile sale de-a dreptul bizare. Dar ceva a făcut-o să lase în spate acele vremuri și să se transforme într-o persoană credincioasă, care a ales calea bisericii. Să fie vorba doar despre trecerea timpului și înaintarea în vârstă?

În imaginile pe care fosta iubită a lui Costin Mărculescu le publică pe rețelele sociale se poate observa că, în prezent, are un cu totul alt stil de viață. Nu se mai află la prima tinerețe și nici nu se mai poate mândri cu trupul de gazelă care a ajutat-o să facă furori în lumea modei. Pare că a pierdut lupta cu kilogramele, dar a renunțat și la machiajul strident și coafurile perfecte. Acum nu mai este la fel de preocupată de aspectul fizic.

Carmen Pleșea în 2019 alături de două prietene la biserică
Carmen Pleșea în 2019

Ultimele imagini în care și-a arătat chipul în mediul online sunt din 2019, făcute în curtea unei biserici, alături de două prietene. Codițele afro lipsesc, iar pe cap are un turban negru, care îi acoperă tot părul. Se poate observa că tenul său nu este deloc acoperit de machiaj și că părul este nevopsit.

Un apropiat de-al său a dezvăluit că o dramă prin care a trecut a contribuit la transformarea ei bruscă:

„A suferit mult, în urma cu mai mulți ani, după ce a pierdut o persoana pe care o iubea enorm. Iubitul ei, un Italian, la care ținea enorm, a murit în brațele ei. De-atunci ea nu a mai putut iubi, și nici acum nu are o relație stabilă cu cineva.”, a povestit acum câțiva ani o persoană din anturajul său.

De atunci, a publicat doar fotografii cu persoanele dragi trecute în neființă (mama și iubitul), cu diferite lăcașuri de cult, cu animăluțe care au nevoie de casă și diverse ilustrații cu mesaje religioase. Pierderea apropiaților a făcut-o să aleagă calea credinței, iar suferința a împins-o să se retragă definitiv din lumina relectoarelor.

Din păcate, moartea i-a răpit în 2021 și o prietenă foarte bună, pe Cornelia Catanga. Iată ce mesaj emoționant a postat atunci pe Facebook:

„Drum lin printre stele, Cornelia! De-acum înainte, de vocea ta superbă se vor bucura Dumnezeu, mămica mea și îngerii care vor veghea asupra lui Alex... Mulțumesc pentru prietenia ta și clipele petrecute împreună” 

Carmen Pleșea alături de mama ei și de Cornelia Catanga
Carmen Pleșea alături de mama ei și de Cornelia Catanga

Înainte să îți piardă mama, fostul model încă se preocupa de aspectul său fizic, deși nu mai avea aceeași siluetă de la începutul carierei. Nu îi lipseau nicio secundă codițele în stil afro care au consacrat-o și se fotografia des. Încărca apoi imaginile pe rețelele sociale, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce făcea. 

Acum, am rămas doar aceste amintiri pe contul său de Facebook, fiindcă a devenit tot mai discretă și postează tot mai rar.

Ce părere ai despre transformarea lui Carmen Pleșea?

Ce mai face Claudiu Bleonț după ce a cochetat o vreme cu politica: ”Nu a fost să fie”

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: EvzBziFanatik

Articolul urmator
Hoții din „Singur acasă”. Cum arată acum cei doi actori
Hoții din „Singur acasă”. Cum arată acum cei doi actori
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.