Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

A fost desemnată câștigătoarea titlului de Miss Univers 2017: Franța a primit coronița

Luni, 30.01.2017

O studentă la medicină dentară din Franța a fost încoronată astăzi Miss Univers. Iris Mittenaere, originară din orașul Lille, situat în nordul Franței, este marea câștigătoare a concursului Miss Univers 2017.

Iris este singura reprezentată a Franței ce reușește să câștige acest titlu după 60 de ani. Aceasta a afirmat că Franța și Europa meritau să câștige acest titlu după atât timp. Deși concursul nu este popular în Franța, francezii sigur vor fi mândri de obținerea acestui titlu.

Câștigătoarea speră că acum Miss Univers va fi mai cunoscut în Europa și că își va găsi susținători în rândul populației europene care să o ajute să își îndeplinescă marele vis de a oferi educație cât mai multor copii din mediile sărace. Se pare că acesta este marele ei scop, pe care speră să îl îndeplinească odată cu obținerea acestui titlu.

Iris Mittenaere spune că vestea câștigării acestui titlu de către Franța ar trebui să aducă un zâmbet pe buzele tuturor, mai ales după atentatele teroriste din ultimii ani. 

După accidentul nefericit de anul trecut, când a anunțat o altă câștigătoare, prezentatorul acestui concurs s-a asigurat în acest an că citește corect numele câștigătoarei. Acesta a făcut haz de necaz și i-a asigurat pe toți că de această dată nu se înșală.

Noi nu putem decât să ne bucurăm că acest titlu a ajuns în sfârșit în Europa și să o felicităm pe frumoasa câștigătoare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!