A primit primul Golden Buzz la Românii au talent. Cine este tânărul care a emoționat-o pe Andra

A primit primul Golden Buzz la Românii au talent. Cine este tânărul care a emoționat-o pe Andra

Ramona Jurubita

Sezonul din 2022 al emisiunii „Românii au talent” a început în forță, iar un tânăr deja a primit ocazia de a ajunge direct în finală.

Cel care a impresionat-o pe Andra se numește Emanuel Ion, este nevăzător din naștere și vine din Constanța. El a urcat pe scenă și a uimit pe toată lumea cu talentul său pentru că a cântat la orgă ca un adevărat profesionist. Nu povestea lui de viață a fost cea care i-a ridicat în picioare pe jurați, ci felul în care a simțit muzica și în care și-a lăsat degetele să alunece pe clape.

Emanuel Ion, interpretând o melodie la orgă pe scena emisiunii „Românii au talent”

Sursa foto: Youtube

„Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciunun cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra vizibil emoționată după încheierea momentului.

Tot soția lui Cătălin Măruță este și cea care l-a trimis pe tânărul artist direct în finală, atunci când a apăsat butonul Golden Buzz. Toți cei din public au apreciat gestul cântăreței, care a stârnit emoții și a atras după sine aplauze răsunătoare. De asemenea, ea a ignorat faptul că acest concurent este nevăzător și l-a privit ca pe un băiat care a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a face spectacol pe scenă.

„L-am ascultat pe Emanuel și în timp ce cânta, îmi imaginam un băiat care a venit legat la ochi să facă spectacol. Gândiți-vă la imaginea asta, că practic el a venit legat la ochi.”, a mai spus aceasta.

Nici ceilalți membri ai juriului nu au rămas fără reacții și au vrut să îl felicite pe concurent pentru prestația avută.

„Ne-am ridicat în picioare și noi și toți cei din public.”, a subliniat Dragoș Bucur.
„Sunt bucuros că exiști, omule!”, a exclamat Mihai Bobonete.

Emanuel Ion, în momentul în care Andra a apăsat pe butonul Golden Buzz

Sursa foto: Youtube

Deși Emanuel Ion nu a văzut niciodată clar obiectele din jur, el nu s-a lăsat descurajat și a dorit să facă muzică, la fel ca un om fără probleme de sănătate. În prezent, el cântă la cinci instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Faptul că este nevăzător nu a fost niciodată o piedică în calea viselor lui și merge chiar și pe bicicletă.

„Eu sunt nevăzător din naștere și evit să arăt asta, vreau să fiu un băiat normal. Niciodată nu am vrut să mă țin de umărul altcuiva. Eu nu caut milă, vreau ca lumea atunci când mă vede să stea cu mine de vorbă, nu pentru că sunt nevăzător.”, a declarat cel care a luat primul Golden Buzz de la „Românii au talent” în 2022.

Dorința sa cea mai mare este să ajungă IT-ist și deja lucrează pe calculator ca să se pregătească pentru această meserie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

În prezent, adolescentul vede la o capacitate redusă, dar nu mai este nevăzător în totalitate ca atunci când era doar un copil.

„Părinții mei și-au dat seama că nu văd la vârsta de doi ani. Alergam prin casă și efectiv am intrat cu capul în mobilă. Doctorii au spus că eu nu am șanse să văd, dar pe măsură ce am crescut, vederea mea a evoluat și acum pot să disting umbre și marea pot să o zăresc pentru că este mai închisă un pic la culoare față de nisip.”, a spus concurentul de la „Românii au talent”.

El are muzica în sânge și a simțit asta de mic, pentru că a început să cânte perfect doar după ureche, fără să cunoască notele de pe portativ sau vreo teorie muzicală. Repetiția l-a ajutat să își dezvolte abilitățile, iar talentul l-a propulsat pe scana showului de la Pro TV.

„Dumnezeu a pus în mine acest dar de a cânta încă de când eram mic, nu doar la orgă, la mai multe instrumente muzicale. Atunci când luam în mână acel instrument, parcă știam să cânt deja la el.”, a adăugat băiatul de 16 ani.

El încurajează toți oamenii să lupte pentru visurile lor, să nu se lase doborâți de niciun obstacol și dorește să le fie exemplu celor care s-au lăsat descurajați de anumite piedici. Tânărul s-a prezentat la „Românii au talent” pentru a arăta că voința este absolut necesară pentru a-ți îndeplini orice dorință, chiar dacă pare nerealizabilă.

„Chiar dacă sunt nevăzător, orice lucru îmi place și ăsta este și scopul pentru care am venit aici, să încurajez persoanele nevăzătoare să facă ceea ce își doresc, chiar dacă sunt piedici.”, a declarat constănțeanul.

Emanuel Ion a fost îmbrățișat în culise de părinții lui, cei care l-au sprijinit și l-au susținut întotdeauna. Bucuria primirii Golden Buzz-ului a fost imensă pentru întreaga familie care a văzut că eforturile fiului au fost răsplătite cu ropote de aplauze și cu aprecieri pe măsură.

Citește și: Ce mai face și cum arată Narcis Ianău de la "Românii au Talent"

Surse articol: YoutubeFanatikLibertatea

Sursa foto principală: Youtube

Articolul urmator
Ce etnie are Andra, de fapt. Artista se mândrește cu familia numeroasă pe care o are și cu originile sale
Ce etnie are Andra, de fapt. Artista se mândrește cu familia numeroasă pe care o are și cu originile sale
Ce talent ascuns ai?
Incepe quiz
Ce talent ascuns ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.