A răsărit soarele pe strada fostei soții a lui Cătălin Bordea? Au apărut zvonuri în presă că ar forma deja un cuplu cu Spike

A răsărit soarele pe strada fostei soții a lui Cătălin Bordea? Au apărut zvonuri în presă că ar forma deja un cuplu cu Spike

Ramona Jurubita

Noi zvonuri zguduie showbiz-ul românesc! În presa mondenă se scrie de zor despre un presupus amantlâc între Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea și Paul Mărăcine, cunoscut în spațiul public sub numele de scenă - Spike.

Au trecut deja câteva luni de la despărțirea care a pus pe toată lumea pe jar, dar comedianul și fosta lui soție nu au dorit să dezbată public acest subiect. La scurtă vreme de la divorț, femeia a fost văzută în compania lui Spike, un rapper celebru care se presupunea a fi și bun prieten al lui Cătălin Bordea. Cei doi lucrează împreună, dar apropierile din prezent i-a făcut pe unii oameni să se gândească departe și să presupună că el ar fi fost motivul despărțirii intens comentate de internauți.

Niciunul dintre cei implicați în acest triunghi amoros nu a confirmat presupusa relație și așa-zișii parteneri au refuzat să ofere explicații. Se pare că discreția îi caracterizează, chiar dacă paparazzi au reușit să îi urmărească și au surprins până și un sărut pasional între ei. Livia Eftimie și Spike au avut parte de un moment de tandrețe când credeau că nimeni nu îi vede.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am Covid, trebuie să închid.”, a fost scurta declarație oferită de Spike după ce imaginile au apărut în spațiul public.

Livia Bordea păstrează discreția și nu a dorit să comunice nimic în mod oficial. Nici fostul soț nu este prea vorbăreț în această perioadă și a evitat să discute despre mariajul încheiat din ziua în care a semnat actele de divorț, când a publicat următorul mesaj:

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc.”

La insistențele presei, a spus câteva cuvinte, prin intermediul cărora a dat de înțeles că zvonurile ar fi adevărate. Totuși, nu a confirmat în mod direct relația fostei cu prietenul său bun.

Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi.”, a spus Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV, potrivit publicației Perfecte.

Apoi, comediantul a postat un mesaj neașteptat pe Instagram:

Mesajul publicat de Cătălin Bordea când au apărut în presă imagini cu fosta lui soție și prietenul său
Mesajul publicat de Cătălin Bordea când au apărut în presă imagini cu fosta lui soție și prietenul său

Povestea este mult mai încâlcită decât pare, căci Bordea și Spike erau prieteni de ani buni. Ba chiar acesta din urmă a fost cavaler de onoare la nunta comedianului cu Livia Efimie, iar fosta lui iubită a fost domnișoară de onoare la aceeași nuntă.

Pentru că se știau de atâția ani și colaborau în plan profesional, cei din jur s-au gândit că între ei s-au născut sentimente intense dinainte de a se afișa împreună. Bănuielile au crescut în momentul în care oamenii au realizat că divorțul dintre Livia Eftimie și Cătălin Bprdea s-a produs la câteva luni după ce Spike și-a încheiat relația cu fosta parteneră.

Potrivit publicației Fanatik, Livia Eftimie și Spike ar forma un cuplu „de mai bine de un an”, chiar dacă nu s-au afișat împreună până acum. Se pare că o colaborare profesională a reușit să îi apropie mai mult decât ne-am fi așteptat, căci ea se ocupă în prezent de afacerile rapper-ului.

Tania Popa a mărturisit că s-a căsătorit după o săptămână de relație! „O să treacă viața pe lângă noi și o să ajungem niște acrituri fără familie"

Surse foto: Instagram, captură Insta Story

Surse articol: FanatikFanatikPerfecteEgo

Articolul urmator
Fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată dur pe rețelele sociale! "Fetița asta are deja aere și figuri de mega-star"
Fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată dur pe rețelele sociale! "Fetița asta are deja aere și figuri de mega-star"
Ești răsărit sau apus?
Incepe quiz
Ești răsărit sau apus?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.