A renunțat la școală la vârsta de 15 ani. De ce nu și-a terminat Feli Donose studiile nici până astăzi

A renunțat la școală la vârsta de 15 ani. De ce nu și-a terminat Feli Donose studiile nici până astăzi

Alida Enache

Are 35 de ani, este mămică și una dintre cele mai frumoase voci din România. Feli Donose, căci despre ea este vorba, în ciuda faimei și a succesului de care se bucură la momentul actual, nu se poate lăuda cu un trecut prea roz.

Solista s-a lovit deseori de obstacole în drumul ei către victorie, iar cu multe dintre ele s-a confruntat încă din adolescență. Aceasta a ales să plece de acasă înainte de a împlini vârsta de 18 ani și a renunțat la liceu chiar din primul an. De ce ar fi făcut asta? Ei bine, voia să își urmeze marea ei pasiune - muzica. În mod evident, nu cu puține sacrificii făcute, a reușit să își împlinească mărețul vis. Cu toate acestea, nu și-a terminat nici până în ziua de astăzi studiile.

 Imagine cu Feli în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna, pur și simplu m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viața mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte și nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun și am făcut chestia asta fără să știe ai mei. Apoi au aflat și i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau școala.”, povestea ea în trecut pentru adevărul.ro

Imagine cu Feli în timp ce se joaca cu fiica saSursa foto: Instagram

Artista își dorește să finalizeze liceul, cândva, în viitor. Deși a mai avut o tentativă în trecut, ea nu a reușit să o ducă la capăt pentru că muzica îi ocupă tot timpul.

Imagine cu Feli alături de fiica ei și soțul ei Sursa foto: Instagram

„Au început să se miște și nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani și m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceți înscrieri? Da, da!”. Am ieșit de acolo și am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu! Ceee?! Aaaa!” Țipa de fericire!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial)

Da, asta cu liceul e un gol din adolescență mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenții din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-și urmeze visul nebunește. Iar acolo e un spațiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum”, a mai adăugat solista.

Feli Donose este o mândră mămică, dar și o femeie extrem de iubită. Aceasta nu este încă măritată cu partenerul ei și tatăl fetiței sale, Cătălin, deși a fost cerută în căsătorie în 2020. Minunea lor de fată cu nume deosebit, Nora Luna, are trei anișori și, după cum mărturisesc părinții ei cât de des pot, le face viața mai frumoasă zi de zi.

Citește și: Care este numele real al lui Maurice Munteanu

Surse articol: Romaniatv, Libertatea, Monden

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de Pupăză, Chiorete și Mârlanu? Ce mai fac astăzi protagoniștii din „Trăsniții în NATO”
Vă mai aduceți aminte de Pupăză, Chiorete și Mârlanu? Ce mai fac astăzi protagoniștii din „Trăsniții în NATO”
Ce varsta are sufletul tau?
Incepe quiz
Ce varsta are sufletul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.