A renunțat la un aliment de 31 de ani și arată și acum ca o puștoaică. Secretul Ancăi Țurcașiu pentru o siluetă de invidiat

A renunțat la un aliment de 31 de ani și arată și acum ca o puștoaică. Secretul Ancăi Țurcașiu pentru o siluetă de invidiat

Ramona Jurubita

Anca Țurcașiu, căci despre ea este vorba, arată ca o puștoaică, în ciuda vârstei pe care o are. La 53 de ani împliniți în luna mai 2023, actrița a înțeles că este important să ai o dietă echilibrată ca să ai un corp de invidiat. Și-a pus sănătatea pe primul loc și a eliminat din alimentația ei tot ce îi făcea rău. Bineînțeles, ea a ținut cont de sfatul specialiștilor, nu a luat decizii de una singură.

UPDATE 8 februarie 2024: Deși pare că a descoperit licoarea tinereții fără bătrânețe, Anca Țurcașiu este conștientă că pielea ei nu va arăta mereu la fel de bine, așa că deja s-a gândit cum să își mențină aspectul fizic de invidiat. Are în plan o procedură înfrumusețare, dar nu a dezvăluit și când va călca pragul medicului estetician. Iată ce mărturisire a făcut într-un interviu acordat revistei Viva:

„Mi-ar plăcea să intervin în viitor cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului, și mă refer aici, în special, la zona gâtului. Cred că alimentația corectă, somnul și sportul ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire.

Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate. (zâmbește).”

Deși a fost acuzată de unele persoane din mediul online că deja a apelat la anumite operații estetice, vedeta a ținut să clarifice acest aspect, povestit care a fost singurul artificiu la care a recurs până acum și pe care nu are de gând să îl mai repete.

„Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect.", a explicat Anca Țurcașiu într-un interviu.

-----------

Știrea inițială

Care este secretul Ancăi Țurcașiu pentru o siluetă de invidiat?

Vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV că nu a mai mâncat carne de peste 31 de ani și că se simte foarte bine de când a renunțat la acest aliment. Până de curând, Anca Țurcașiu nu consuma nici măcar pește.

Recent, vedeta a renunțat să mai consume lactate pentru că îi făceau rău. Se pare că s-ar fi confruntat cu o inflamație articulară cauzată de excesul de lactate. Aceasta a primit cu încredere sfatul medicului care i-a spus să nu mai includă aceste alimente în meniu și de atunci se simte și mai bine.

Anca Țurcașiu, ca o puștoaică de 20 de ani

Citește și: Iată ce mănâncă Mihaela Rădulescu la micul dejun

Pe lângă atenția deosebită pe care o are pentru ce mânâncă, Anca Țurcașiu pune accent pe sport. Încearcă să aibă o viață activă, să își umple zilele cu multe activități interesante, dar nu renunță niciodată la orele de somn care sunt foarte importante pentru o stare fizică și psihică bună. De asemenea, aceasta a menționat și că nu a făcut aceste schimbări pentru a slăbi, ci pentru a se simți bine.

Anca Țurcașiu, cu o siluetă de invidiat

„Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm. A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm.”, a povestit actrița în cadrul emisiunii menționate.

Sănătatea este cea mai importantă

Anca Țurcașiu s-a convins recent că atenția este una dintre componentele esențiale atunci când vine vorba despre sănătate. O singură clipă e neatenție a fost de ajuns ca vedeta să alunece în casă și să se accindeteze. În urma impactului și-a rupt rotula și acum nu se mai poate deplasa fără sprijinul cârjelor.

Anca Țurcașiu, cu fiul ei la aniversarea lui de 19 ani

Din fericire, a trecut cu bine peste ce i s-a întâmplat pentru că a avut susținerea celor dragi și a fiului ei, Radu (22 de ani). Acesta este rodul iubirii dintre Anca Țurcașiu și fostul ei soț, medicul stomatolog Cristian Georgescu, de care a divorțat în 2020, după 22 de ani de căsătorie.

„Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferință e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă. Lumea vine la teatru și în contextul actual, pentru că au nevoie să se simtă bine. Mă bucur că nu ne-au închis de tot”, a declarat actrița despre acest episod.

Cum își menține Andreea Bălan silueta de invidiat: „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”

Surse foto: Facebook, FacebookFacebookFacebook

Surse articol: VorbestelumeaCancanRomaniatvAdevarulLibertateaProfm

Articolul urmator
A dat aparițiile mondene cu șarpele la gât pe credință! Cum arată acum Carmen Pleșea, de când a dispărut din lumina reflectoarelor 
A dat aparițiile mondene cu șarpele la gât pe credință! Cum arată acum Carmen Pleșea, de când a dispărut din lumina reflectoarelor 
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.