Adela Popescu pleacă din televiziune! "Vreau să am din când în când momente de liniște..."

Adela Popescu pleacă din televiziune! "Vreau să am din când în când momente de liniște..."

Alida Enache

Acum că emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici" a ajuns la final, publicul larg se întreabă când se va întoarce Adela Popescu la "Vorbește lumea", emisiunea pe care o prezintă de ani bun. Totuși, adevărata întrebare este dacă va mai prelua vreodată frâiele show-ului, căci, momentan, are nevoie de o pauză de la televiziune, după cum declară chiar ea.

Reality-show-ul de aventură "Sunt celebru, scoate-mă de aici" a ajuns la final și, spre surprinderea tuturor, Adela Popescu (36 ani) a dispărut din prim plan. Deși publicul larg s-ar fi așteptat ca aceasta să se întoarcă la "Vorbește lumea" după ce a terminat filmările pentru emisiunea menționată anterior, planurile prezentatoarei TV sunt total altele.

La fel ca și Cabral Ibacka, alături de care a găzduit "Sunt celebru, scoate-mă de aici", soția lui Radu Vâlcan are nevoie de o pauză la televiziune și încă nu s-a gândit când va reveni pe micul ecran.

Într-un interviu recent, aceasta a mărturisit că viața sa personală este destul de complicată, fiind mămica a trei băieți, și că nu își mai permite să ia parte la un proiect de lungă durată.

Imagine cu Adela Popescu și cei trei copii ai ei în parc

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur și simplu, viața mea de acasă este oricum complicată. Vreau să am din când în când momente de liniște.", a mărturisit ea.

La momentul actual soțul vedetei este plecat din țară, căci filmează pentru "Insula iubirii", iar mămica este nevoită să se descurce cu cei trei copii ai lor: Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an). Aceasta primește ajutor din partea mamei sale, care s-a mutat pentru o perioadă la București, dar și din partea soacrei.

"Mi-e foarte greu să spun că aș vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aș vrea o emisiune zilnică, așa cum este "Vorbește Lumea". Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, și momente în care să stau. Radu (Vâlcan, soțul ei, n.r.) a plecat la filmări (pentru "Insula iubirii", de la Antena 1, n.r.). Mama mă ajută, e în București. O vreme a fost și mama lui Radu la noi…", a mai spus ea.

În plus de asta, Adela Popescu a angajat și o bonă filipineză care o ajută la curățenie și are grijă de mezinul familiei.

"Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar și pentru curățenie, o doamnă din Filipine, care și ea ne ajută… Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulți care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok așa, chiar ne descurcăm", a mai adăugat vedeta.

Adela Popescu, ce crede despre emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Recent întoarsă din junglă, prezentatoarea TV a făcut mărturisiri despre felul în care vede ea show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Nu are de gând să preia vreodată rolul de concurentă, căci probele concursului sunt de-a dreptul înfricoșătoare, din punctul ei de vedere.

Imagine cu Adela Popescu în junglă, în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici

„Nu m-aș duce, sincer, niciodată în junglă, pe post de concurentă, la un astfel de show. Am crezut că pot să mănânc multe până am ajuns în competiția asta. Mi-am dat seama că m-am înșelat.

Mie acesta mi s-a părut lucrul cel mai greu acolo. Mâncatul de scârboșenii. Și când spun asta mă refer la acele probe care au implicat o scârboșenie cu totul ieșită din comun. Nu mi s-a părut greu să sar de la nu știu ce înălțime. Nu mi s-ar părea greu nici să stau nemâncată. Mi s-a părut că e îngrozitor să mănânci scarboșenii", a mai menționat ea.

Citește și: Ți le mai amintești pe surorile Modorcea? Ce au mai făcut gemenele de când au dispărut de pe micile ecrane

Surse foto: Facebook, Instagram, Instagram

Surse articol: Wowbiz, Evz, Click

Articolul urmator
Adela Popescu nu poate sta departe de lumina reflectoarelor! Ce proiect nou pregătește
Adela Popescu nu poate sta departe de lumina reflectoarelor! Ce proiect nou pregătește
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.