Nu Skin

Adevărul dureros despre relația dintre Florin Piersic Jr și tatăl său: "Există undeva o ruptură"

Alida Enache

Florin Piersic Jr, acum în vârstă de 53 de ani, a făcut o confesiune cu adevărat tristă în legătură cu tatăl său, în cadrul unei emisiuni la care a participat de curând. Fiind o fire extrem de introvertită, actorul nu obișnuiește să dea din casă și să dezvăluite detalii prețioase din viața sa intimă, dar în fața lui Marius Tucă, căci el i-a fost gazdă, a reușit să-și deschidă cu ușurință sufletul.

 Imagine cu Florin Piersic Jr în timpul emisiunii lui Marius TucăSursa foto: Youtube

În timpul emisiunii "Marius Tucă Show!", Florin Piersic Jr a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl lui, marele actor de comedie și nu doar, scoțând la iveală câteva detalii absolut dureroase, neștiute de nimeni.

Chiar și el, la un moment dat, ar fi crezut că legătura pe care o împărtășește cu părintele său este una bazată pe emoții puternice, însă o întâmplare din timpul pandemiei l-a făcut să-și dea seama că lucrurile nu stau chiar așa. Între Florin Piersic (86 ani) și fiul său există o ,,ruptură", care, din păcate, nu va mai putea fi reparată vreodată.

Imagine cu Florin Piersic în timpul unui interviuSursa foto: Youtube

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.
E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit el.

Imagine cu Florin Piersic Jr și Tatiana Iekel în tinerețe 

Mi’a zis la un moment dat: “Eu nu vreau să spună lumea: ‘Uite’l pe fiul Tatianei Iekel’, vreau să spună: ‘Uite’o pe mama lui Florin Piersic jr.’” - Tatiana Iekel, actriță (10 octombrie 1932 - 9 mai 2017)

Florin Piersic Jr și mama sa - Sursa foto: Facebook

Amintim că Florin Piersic Jr este rodul iubirii dintre multi-talentatul artist originar din Cluj și prima sa nevastă, Tatiana Iekel, care a murit în anul 2017. Acesta are doi copii la rândul său, pe Sonia Piersic, în vârstă de 16 ani, și pe Sasha, de doar șapte ani. Mama adolescentei este Dorina Chiriac, iar cea a băiețelului este Andreea Cipcă.

Imagine cu Florin Piersic Jr șifiul său în timp ce fac un selfieFlorin Piersic Jr și fiul său, Sasha

Sursa foto: Instagram

Florin Piersic Jr are și un frate vitreg, pe Daniel, în vârstă de 46 de ani. Mai precis, "Mărgelatu", după cum îl știe toată lumea, mai are un fiu alături de cea de-a doua sa soție, Anna Széles, tot actriță.

Poți vedea cum arată Daniel, în prezent, AICI.

 Imagine cu Florin Piersic Jr și fiica sa la o masă în orașFlorin Piersic Jr și fiica sa

Sursa foto: Instagram

Cel de-al doilea băiat nu a moștenit nici talentul și nici pasiunea părinților săi pentru teatru și divertisment, ci a ales să studieze comerțul exterior și relațiile internaționale departe de casă, în Viena. În prezent, el este angajat la o mare corporație de acolo și are doi copii.

La momentul actual, Florin Piersic este căsătorit cu Anna Török, alături de care nu are niciun copil.

Citește și: Florin Piersic recunoaște că îi este frică de moarte. Ce tragedie l-a făcut pe marele actor să vrea să trăiască încă 50 de ani de ani de acum înainte

Surse articol: Click, Adevarul, Gandul

Surse foto: Facebook, Instagram, Youtube

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta