Adina Alberts, Paștele cu sora sa călugăriță. Cum arată aceasta este surprinzător

Adina Alberts, Paștele cu sora sa călugăriță. Cum arată aceasta este surprinzător

Alida Enache

Medicul estetician Adina Alberts a petrecut frumoasa zi de Paște "ca tot românul", alături de cele mai dragi persoane din viața ei. Sărbătorile din fiecare an sunt un prilej de bucurie pentru doctorița, în vârstă de 53 de ani, și pentru soțul ei, Viorel Cataramă, deoarece atunci se reunesc cu familiile lor și cu anumiți membrii pe care îi văd foarte rar.

 Imagine cu Adina Alberts în timp ce își face un selfieSursa foto: Facebook

„De Paște stăm acasă și vom face o masă mare cu familia lărgită și cu finii noștri. Este mereu o bucurie pentru noi să ne așezăm la masă cu oameni dragi și apropiați. Avem o tradiție în acest sens, atât de Paște cât și de Crăciun, să ne bucurăm împreună, ca tot românul.", a povestit medicul pentru okmagazine.

Imagine cu Adina Alberts și părinții ei de Sf. ȘtefanAdina Alberts și părinții ei

Sursa foto: Instagram

La aceste întruniri participă absolut toată familia, chiar și sora Adinei Alberts, Daniela, care este călugăriță. Ea a ales calea lui Dumnezeu în urmă cu mai bine de 26 de ani.

"Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi. Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani!”

Imagine cu Adina Alberts și sora ei călugărițăAdina Alberts și Daniela, sora ei

Sursa foto: Facebook

De asemenea, zilele de Crăciun și de Paști au o semnificație aparte pentru Adina Alberts și partenerul ei în vârstă de 67 de ani. Ea și Viorel Cataramă s-au logodit în anul 2012, într-o zi cu mare însemnătate.

"Noi ne-am logodit de Crăciun. Se întâmpla în 2012, așa că avem mereu și alte amintiri frumoase legate de Crăciun. Tatăl meu este născut de Crăciun, iar ziua de naștere a mamei mele este în aprilie, zi care adesea pică de Paște.", a mai mărturisit ea.

Imagine cu Adina Alberts în timp ce se uită la soțul eiSursa foto: Facebook

Adina Alberts, siluetă de invidiat la 53 de ani

Chiar dacă sărbătorile atât de adorate de Adina Alberts sunt un bun prilej de a se înfruncta cu preparate dulci, care mai de care mai delicioase, medicul evită să facă asta. Nu mănâncă prăjituri nici cu ocazia Paștelui, nici a Crăciunului și nici în altă zi a anului. De ce? Ei bine, pur și simplu, nu îi plac. "De vină" este chiar mama acesteia.

„N-am ținut un regim alimentar niciodată în viața mea. Dar nici nu am mâncat porcești vreodată. Mama nu ne făcea niciodată prăjituri. Făcea mereu mâncare bună, dar niciodată prăjituri. Nu vă închipuiți cât de recunoscătoare îi sunt pentru asta. Eu nu am tânjit și nu tânjesc niciodată după prăjituri sau alte dulciuri.", mărturisea ea.

Pentru a-și menține trupul de zeiță, doctorița folosește o modalitate specială de alimentație, mai exact, postul intermitent. Uneori, nu mănâncă timp de aproape trei zile.

"De câteva luni am introdus modalitatea de alimentație care presupune postul intermitent, adică, până acum două săptămâni, mâncam doar în intervalul de 6 ore, 12-18, și apoi nu mai mâncam nimic până a doua zi la 12. Apoi am progresat și acum nu mănânc nimic timp de 60 de ore, adică două zile jumătate, și apoi mănânc normal restul săptămânii, dar tot fără prostii și exagerări.

Imagine cu Adina Alberts în timp ce își îmbrățișează fiicaAdina Alberts și fiica sa

Sursa foto: Facebook

Consider că autofagia este ceva real și trebuie să ținem cont de ea. Autofagia reprezintă perioada de post în care organismul, care nu mai primește nimic de mâncare, începe să consume resursele proprii, începând cu celule stricate, modificate, virusuri, toxine, etc.

Citiți despre autofagie. Este fascinant. Și este atât de simplu să nu mănânci nimic timp de aproape 3 zile, să bei doar apă… Ai nevoie doar puțină voință. Am eliminat din alimentația mea, a copilului meu și a familiei mele tot ceea ce știu eu că este dăunător”, a mai adăugat ea.

Adina Alberts este medic estetician, iar soțul ei om de afaceri și politician român. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013 și au împreună o fetiță minunată, pe Briana Maria (7 ani). Viorel Cataramă mai are trei copii din alte căsnicii: un băiat din relația cu Adela Surugiu și două fete dintr-un alt mariaj.

Citește și: George Burcea iese la atac. Ce a putut spune, după ce a obținut custodia comună a fetelor lui

Surse articol: Stirilekanald, Okmagazine, Bzi

Surse foto: Facebook, Instagram

Articolul urmator
Cum arată mormântul Prințesei Diana. De ce fratele ei a ales tocmai această locație
Cum arată mormântul Prințesei Diana. De ce fratele ei a ales tocmai această locație

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.