George Burcea iese la atac. Ce a putut spune, după ce a obținut custodia comună a fetelor lui

George Burcea iese la atac. Ce a putut spune, după ce a obținut custodia comună a fetelor lui

Alida Enache

George Burcea este în culmea fericirii! Acesta a reușit, în sfârșit, să obțină custodia comună a fetițelor pe care le are alături de Andreea Bălan, Ella și Clara. Artistul a dat marea veste prin intermediul contului său de Instagram, unde a postat o fotografie cu micuțele sale, dar și un mesaj care pare să-i fie dedicat și fostei sale soții.

Acum că judecătorii au dat un verdict în favoarea sa, după un divorț scandalos, actorul, în vârstă de 34 de ani, a hotărât să iasă la atac. Acesta i-a adresat solistei cuvinte grele și, în același timp, a acuzat-o pe mama copiilor săi că este o influență negativă asupra fetițelor.

Imagine cu George Burcea în timp ce își ține fetițele în brațeSursa foto: Instagram

,,Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc…… Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsa pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar).

 Imagine cu Tatuajul lui George BurceaSursa foto: Instagram

Și mai important decât atât…(cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic. Pe lângă frustrare, mai apare un factor foarte important, sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor.

Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu - de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog.

Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Si, ca sfat, …. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice.

Imagine cu Goerge Burcea în timp ce este pupat de fetițele sale

Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste si zâmbete să ne fie.", a mărturisit el.

 Imagine cu Andreea Bălan și fiice sale în vacanțăSursa foto: Instagram

George Burcea și Andreea Bălan (37 ani) au depus actele de divorț în urmă cu doi ani, însă s-au separat în mod legal abia în luna martie 2022. Tot în acel moment, a început și lupta lor pentru custodia celor două fetițe de cinci, respectiv trei ani. 

Artista își dorea să obțină custodie exclusivă asupra Ellei și a Clarei Maria, căci nu este de acord ca acestea să se mai vadă cu tatăl lor și, în mod special, cu actuala sa parteneră, Viviana Sposub.

 Imagine cu Geroge Burcea alături de Viviana Sposub și cele două fiice ale lui în timp ce fac un selfieSursa foto: Instagram

În urmă cu doar câteva luni, atunci când a aflat că George Burcea le-a făcut cunoștință fiicelor sale cu prezentatoarea de 24 de ani, Andreea Bălan a răbufnit. La vremea aceea, fiind deranjate de faptul că micuțele au petrecut timp în locuința fostei concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cântăreața și mama sa au contactat Protecția Copilului.

Citește și: În sfârșit, adevărul gol-goluț! George Burcea a dezvăluit realul motiv din spatele divorțului de Andreea Bălan

Surse articol: Click, Ziare, Viva

Surse foto: Instagram, Youtube

Articolul urmator
Viața lui George Mihăiță, copilul sărac devenit un actor de succes după ce și-a hrănit sufletul cu emoțiile trăite în timpul spectacolelor
Viața lui George Mihăiță, copilul sărac devenit un actor de succes după ce și-a hrănit sufletul cu emoțiile trăite în timpul spectacolelor
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.