Adrian Sînă este acuzat de o mireasă că i-ar fi dat "țeapă" la nuntă. "A mai anulat o nuntă cu același pretext"

Adrian Sînă este acuzat de o mireasă că i-ar fi dat "țeapă" la nuntă. "A mai anulat o nuntă cu același pretext"

Anca Marcus

Adrian Sînă, cunoscut pentru spectacolele sale de excepție cu trupa The Wedding Crashers, a ajuns sub lumina reflectoarelor într-un mod neașteptat. O mireasă din Cluj l-a acuzat pe artist că i-a dat o "țeapă" de zile mari la nunta ei. 

Mireasa: „Ne-a anunțat că e în Asia, dar era la Craiova” 

Potrivit miresei, care a făcut nuntă în vara aceasta pe 26 august, a încheiat încă din 2022 un acord cu artistul și a plătit un avans consistent, în valoare de 1.500 de euro, pentru a-l avea pe Adrian Sînă și trupa sa de artiști la nunta ei. 

Totul părea să fie în regulă, până când, cu doar trei săptămâni înainte de eveniment, artistul a anulat cântarea și a returnat avansul miresei. Motivul invocat? Un turneu în Asia care coincidea cu data nunții. 

Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură interesantă când mireasa a aflat, de pe Instagram, că Adi Sînă a fost prezent la o nuntă în Craiova în aceeași perioadă. 

Aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe Story. În Zalău pentru septembrie, a mai anulat o nuntă cu același pretext. 

Noi am găsit printr-un mare noroc, alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers.

Vă atașez poze cu dovezile”, a relatat mireasa pe o rețea de socializare. Ulterior, femeia a postat și o copie după mail-ul de anulare trimis de artist.  

Adrian Sînă a explicat care a fost situația 

Așa cum era de așteptat, acuzațiile din mediul online au ajuns la urechile artistului, care a respins vehement acuzațiile. Cu toate acestea, a recunoscut că în ceea ce privește nunta din Cluj, care, de fapt, se desfășura în Dej, a fost nevoit să renunțe la înțelegerea pe care o avusese cu mirii.

adi sina la nunta

 „Lucrurile nu stau deloc așa. Nunta a fost la Dej. Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și le-am restituit avansul. Chiar m-am oferit să-i ajut și le-am găsit o altă orchestră care să cânte la nuntă.

Cât despre nunta de la Zalău, nu a existat așa ceva. Plus că nu înțeleg cum poate susține cineva că știe unde sunt eu la un anumit moment și ce anume fac? De unde știu ei cu exactitate că am fost la Craiova? Eu le înțeleg supărarea, dar am anunțat cu o lună înainte și le-am restituit avansul.

Nu văd unde este țeapa! Ce țeapă le-am dat?! Nu există așa ceva! Eu nu am nici o datorie față de femeia respectivă. I-am ajutat să găsească înlocuitori. Nu dau țepe și nu am dat în 25 de ani de carieră! Nici nu voi da!”, a declarat artistul. 

Cazul nu este singular  

Nu este singura situație de acest fel la adresa lui Adrian Sînă în ultima perioadă. La începutul lunii iunie, au apărut informații în mediul public cu privire la o altă mireasă care s-a confruntat cu o problemă asemănătoare. 

Artistul ar fi primit în avans suma convenită, însă cu doar nouă zile înainte de ziua nunții, a luat decizia de a anula participarea sa la eveniment, susținând că soția sa, Anca Serea, se confruntă cu probleme de sănătate.

Cu toate acestea, ulterior, mireasa a descoperit că artistul ar fi avut, de fapt, un alt angajament la Cluj-Napoca în aceeași zi. 

Adrian Sînă, căsătorit cu Anca Serea de 15 ani  

Adrian Sînă și familia

Anca Serea și Adrian Sînă sunt căsătoriți din 2015 și au împreună șase copii.  

Din această minunată familie fac parte patru copii ai lor, la care se adaugă David și Sara, cei doi copii pe care fosta prezentatoare TV îi are dintr-o relație anterioară cu Filip Poplingher. 

De a lungul timpului s-a speculat că Adrian Sînă și soția sa sunt în prag de divorț, însă Anca Serea a înfirmat zvonurile. 

Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea.

Eu am zis că ne-am gândit de multe ori și ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată.

Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta.”, a declarat Anca Serea în trecut. 

Citește și Adi Sînă s-a îmbogățit în India. Ce sume colosale primește pentru concerte 

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Click, Gândul, TVMania

Articolul urmator
Ileana Stana Ionescu iubește același bărbat de peste 65 de ani, dar nu i-a spus "DA" în fața lui Dumnezeu. Ce mai face astăzi actrița generației de aur
Ileana Stana Ionescu iubește același bărbat de peste 65 de ani, dar nu i-a spus "DA" în fața lui Dumnezeu. Ce mai face astăzi actrița generației de aur
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.