Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, care ar refuza un tratament pentru copilul cel mic. "Fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală"

Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, care ar refuza un tratament pentru copilul cel mic. "Fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală"

Ramona Jurubita

Nimic nu îi face pe Adriana Bahmuțeanu și pe Silviu Prigoană să cedeze, așa că războiul pe care l-au început cu mult timp în urmă pare să meargă mai departe. Jurnalista îi aduce un nou val de acuzații fostului soț, iar în centrul declarațiilor sale se află o problemă de sănătate pe care ar avea-o unul dintre cei doi băieți pe care îi au împreună.

UPDATE 4 octombrie 2023: Adriana Bahmuțeanu este revoltată din cauza birocrației și din cauza modului în care decurge procesul de judecată pe care îl are cu fostul soț. Susține că plimbările pe care le face băiatul lor cel mic în fața Instanței îl traumatizează și speră că decizia finală va fi luată cât mai repede, astfel încât să fie curmată suferința minorului. Iată ce declarație a făcut pentru SpyNews:

„Este traumatizant pentru un un adult, dar pentru un copil, însă am norocul că băiatul meu este foarte tare, seamănă cu mine. Este foarte hotărât, abia așteaptă să terminăm cu judecățile și judecătorii, vrea să fie chemat la audiere pentru a putea sta liniștiti la noi în casă, fără stres.

Și astăzi sunt chemată împreună cu cel mic la biroul unui executor judecătoresc, deoarece nu am respectat hotărârea prin care trebuia să duc copilul la domiciliul tatălui. Am fost chemată de un executor, cu tot cu copil, iar copilul trebuie să depună și acolo mărturie, pentru că altfel acesta mă va executa silit, îmi va lua banii și pentru a evita această situație și pentru a nu fi în afara legii, copilul trebuie să spună și în fața executorului, pe care evident că fostul meu soț l-a angajat, trebuie să spună că dorește să rămână în domiciliul meu.

Este total inutil, executorul judecătoresc nu înseamnă instanță de judecată, nu se suprapune instanței de judecată și este un demers complet inutil. Practic mai facem un drum, supunem copilul unei retraumatizări. El își aduce aminte și îmi povestește de toate episoadele neplăcute trăite. Avem două zile de foc, nu este ușor pentru nimeni, mai ales pentru un copil.", a mai declarat jurnalista

-------

Știrea inițială

Vedeta îl acuză pe tatăl copiilor săi nu doar de violență asupra minorilor, ci și de faptul că refuză să îi dea acordul să îl trateze pe unul dintre copii de boala de care suferă. Este vorba despre Eduard, mezinul celor doi, care s-a mutat recent la mamă, după ce s-ar fi săturat de abuzurile tatălui.

Iată ce a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit Spy News, despre noul conflict iscat între ea și fostul soț:

„Am cerut două chestiuni: mutarea domiciliului fiului meu la dorința lui și administrarea unui tratament medical care este absolut necesar. De o lună și jumătate îmi doresc să îi administrez acest tratament medical, pentru că fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală. Asta este realitatea. Fără acordul tatălui nu îi pot administra un tratament medical care astăzi l-ar vindeca.

Am găsit o judecătoare înțelegătoare și competentă și avem termen peste încă o săptămână, ca să ne și judece, pentru că trebuie să vină anchetele de la Protecția Copilului, trebuie să studieze toate documentele, scrisoarea medicală de la medicul care recomandă acest tratament pentru fiul meu.”

Jurnalista este revoltată de înverșunarea cu care Silviu Prigoană refuză să fie de acord cu ea și cu sfaturile medicale pe care băiatul lor le-a primit. În opinia sa, important este binele copilului și a dat de înțeles că ea a încercat pe mai multe căi să ia legătura cu afaceristul.

„Hai să ne gândim întâi la binele copilului și la ce e mai bine pentru el. Dacă mai stau așa mult timp riscă să i se cronicizeze o afecțiune medicală. (...) Am încercat să iau legătura, am trimis și pe mail și lui, și avocatei lui ca să îmi dea aprobare pentru administrarea acestui medicament.

Eu nu aveam de ce să ajung la tribunal. Noi ne puteam înțelege amiabil ca și părinți. Vrea băiatul să stea la mine, lasă-l să stea la mine o perioadă. (...) Nu e de acord cu administrarea niciunui tratament medical.”, a mai spus ea în cadrul interviului acordat pentru emisiunea Star Matinal.

Deși acum el este cel acuzat de violență asupra minorilor, Silviu Prigoană se apără și spune că, în trecut, Adriana Bahmuțeanu le-ar fi aplicat tratamente dure copiilor, motiv pentru care aceștia nu voiau să o mai vadă. Pare un schimb de roluri și este o situație de necrezut pentru mulți părinți. Din păcate, este realitatea din această familie destrămată, iar Eduard și Maximus suferă pentru că sunt prinși la mijloc în scandalul dintre părinți.

„Și eu și doamna Bahmuțeanu am primit de la Protecția Copilului o adresă care a fost trimisă și la CNA, să nu mai dezbatem subiectul copilului în public.

Copiii nu au ajuns la mine că am mers eu să îi răpesc de la școală sau de la mama lor de acasă. Mi i-a dat tribunalul la 3 ani după ce eu am divorțat și i-am lăsat la mama lor cu mici afecțiuni fizico psihice. Am luat copiii acasă, m-am străduit ca în cei 4 ani de zile să îi pun pe calea cea dreaptă.

În primul an copiii nici nu au vrut să își vadă mama, pentru că au fost legați, bătuți. Copilul care astăzi nu vrea să vină astăzi la mine acasă l-am adus de la Constanța în 2018 cu capul spart. I-a spart capul mama lui.”, a declarat Silviu Prigoană la Antena Stars:

Adriana Bahmuțeanu în vacanță alături de cei doi copii ai săi, Eduard și Maximus Prigoană
Adriana Bahmuțeanu în vacanță alături de cei doi copii ai săi, Eduard și Maximus Prigoană

Așa cum ai aflat din rândurile de mai sus, Adriana Bahmuțeanu susține că Eduard Prigoană are o problemă medicală și are nevoie de un tratament. Ea susține că Silviu Prigoană ține minorul departe de procesul de vindecare. Dar afaceristul are un cu totul alt punct de vedere despre această situație. Iată ce a mai spus acesta pentru aceeași sursă:

„Copilul meu despre care e vorba în momentul de față a fost dus la expertiză medicală, la Institutul Parhon. S-a constatat că are exces caloric. Mama copilului l-a îngrășat 10 kg în 3 săptămâni, în America, și zice că e bolnav.

În momentul de față, copilul care e în discuție a fost alienat parental de către mamă. Copilul cel mare mi-a spus că discuția a fost în America și că i-ar fi spus: te-ai îngrășat 10 kg, dacă mergi acasă la tatăl tău, te bate. Asta a fost discuția pentru care copilul a refuzat să mai vină acasă.”

Acum, rămâne de văzut dacă părinții vor respecta adresa trimisă de Protecția Copilului și la Consiliul Național al Audiovizualului, care are ca scop protejarea imaginii celor doi minori. Dar după cum arată lucrurile, foștii parteneri nu au de gând să se oprească prea curând.

Ce mare și frumoasă a crescut fetița Biancăi Drăgușanu. Sofia a împlinit 7 ani

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: SpynewsSpynewsSpectacolaSpynews

Articolul urmator
Adriana Bahmuțeanu, vacanță de vis în compania băieților săi. Vezi cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!
Adriana Bahmuțeanu, vacanță de vis în compania băieților săi. Vezi cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.