Nu Skin

Află câte tatuaje are Adelina Pestriţu şi ce reprezintă fiecare

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Adelina Pestriţu se mândreşte cu tatuajele sale, care nu sunt deloc puţine la număr. Peste 15 desene acoperă trupul fără cusur al senzualei vedete, fiecare inscripţie având o semnificaţie aparte pentru aceasta. Şi fiindcă este întrebată deseori ce simbolizează tatuajele sale, ea s-a gândit să spună povestea din spatele desenelor de pe corp chiar pe site-ul său. Bruneta nu s-a sfiit să le arate fanilor săi tatuajul care acoperă numele fostului ei soţ, Liviu Varciu, dar şi ce inscripţie o reprezintă în totalitate, precum și cel mai dureros tatuaj. 

Fosta prezentatoare TV şi-a făcut primul tatuaj acum nouă ani şi, la fel ca majoritatea persoanelor care se află în faţa primei experienţe de acest gen, a optat pentru o inscripţie de mici dimensiuni, care să nu fie la vedere: „Povestea tatuajelor mele a început timid, în anul 2007, în Ibiza, când acest fenomen nu prinsese amploare în România, în rândul femeilor. Nu-mi doream un tatuaj la vedere, care să devină subiect de discuţie pentru prieteni şi familie. Astfel, plină de entuziasm, mi-am făcut primul tatuaj, un semn chinezesc”, a menţionat Adelina.

Al doilea tatuaj, în schimb, a fost unul destul de amplu. „Tatuajul cu numărul 2 a fost cel de pe şold, „Love is my secret” (Dragostea este secretul meu). Dimensiunea acestuia o depăşeşte cu mult pe cea a primului tatuaj”, spune bruneta.

 

 

După ce a divorţat de Liviu Varciu, Adelina s-a văzut nevoită să-şi acopere tatuajul cu numele acestuia de la încheietura mâinii stângi. „Tatuajul cu numărul 3 este un fluture, desenat din profil, de la încheietura mâinii stângi. El acoperă numele fostului meu soţ”, dezvăluie Adelina.

„Tatuajul cu numărul 4 este pe piciorul stâng, lângă degete, reprezentând 3 steluţe. Acestea mă duc cu gândul la ceva magic, la dragoste şi mă fac mereu să visez”, mai mărturiseşte aceasta. Pe omoplatul drept se află cel de-al cincilea tatuaj al vedetei, respectiv expresia „Amor por siempre” (Dragoste pentru totdeauna). „Consider că dragostea ne defineşte ca oameni, iar dacă ea ne oferă atâtea momente minunate de-a lungul vieţii, mi-am dorit s-o simt în permanență prin toţi porii”, este de părere Adelina.

Bruneta şi-a tatuat pe inelar cuvintele „God Bless”. „M-am gândit că exprimă o legătură puternică ce urmează să se întâmple la un moment dat în viaţă. Atunci când îmi voi găsi sufletul pereche, Dumnezeu ne va binecuvânta”, mărturiseşte aceasta.

Cel mai important, dar şi cel mai dureros, tatuaj al său simbolizează iniţialele părinţilor şi fratelui ei, „I.J.M.”. Pe omoplatul stâng se află textul „Aspire to Inspire before you Expire” (Aspiră la inspiraţie înainte să expiri): „În ciuda mesajului, a fost realizat exact într-un moment în care eram lipsită de inspiraţie. Simţeam nevoia unui nou tatuaj, iar acesta mi s-a părut interesant”, a dezvăluit Adelina.

În partea stângă a coastelor apare expresia „I’ll never brake you, I softly save you” (Nu te voi distruge, te voi salva cu blândeţe), iar pe umărul stâng este desenat un simbol budist care reprezintă liniştea interioară. „Tatuajul cu numărul 11 este în centrul abdomenului, mâna Fatimei sau Hamsa. Reprezintă un semn budist al protecţiei divine, împotriva energiilor negative. În centrul mâinii este desenat ochiul meu”, a mărturisit bruneta.

Pe spate, între omoplaţi, Adelina şi-a tatuat o cruce, iar la piciorul stâng, o semilună. Vedeta şi-a desenat o cruce foarte subţire pe degetul arătător de la mâna stângă, pe care a fost nevoită să şi-o refacă de trei ori până acum, fiindcă tatuajele de pe mâini nu rezistă în general.

Pe spatele Adelinei, pe partea dreaptă a coastelor, se regăseşte textul „Give me space to dream (Dă-mi spaţiu să visez). Care este povestea din spatele acestei inscripţii? „Sunt o visătoare de când mă ştiu şi vreau să rămân aşa. Am nevoie de spaţiul meu pentru a fi fericită. Consider că acest tatuaj mă reprezintă foare bine. Orice vis, indiferent de cât a părut de greu de realizat, mi s-a îndeplinit, aşa că voi continua să cred în visele mele”, susţine bruneta.

Ţie iţi plac aceste tatuaje ale frumoasei Adelina Pestriţu?

Surse foto: http://edamagazine.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta