Alin Oprea și frumoasa Medana și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu

Alin Oprea și frumoasa Medana și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu

Anca Marcus

Bucurie nemărginită, iubire cât cuprinde și petrecere grandioasă - acesta este trio-ul de succes al nunții dintre Alin Oprea și frumoasa lui Medana! Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă de vis, care a cucerit inimile a sute de invitați și a făcut furori pe rețelele sociale.

UPDATE 27 septembrie: Au trecut aproximativ două săptămâni de la marele eveniment din viața lui Alin Oprea, dar românii încă vorbesc despre cele mai importante detalii. Unii au admirat decorul, ținutele mirilor, organizarea exemplară și distracția la cote maxime, în timp ce alții au observat ce sau, mai bine zis, cine a lipsit.

Deși a fost un moment extrem de important din viața artistului, nu au fost lângă el copiii pe care îi are din fosta căsnicie și nici Tavi Colen, fostul coleg de trupă. Oare de ce nu i-a invitat? Curioșii au primit răspunsul chiar de la el, pentru că a vorbit deschis despre acest subiect în emisiunea „La Măruță”. Iată cum și-a argumentat decizia de a face nunta fără acești oameni care fac parte din viața lui, dar cu care nu a mai vorbit în ultima vreme:

„I-aș fi trimis cu drag invitația lui Tavi, dar știam sigur că nu va răspunde afirmativ. Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu „Casă de piatră!”, l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu „Să fii fericit, tată! Doamne ajută!”, i-aș fi invitat. Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură.”, a spus artistul, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alin Oprea a dat de înțeles că nu regretă decizia de a păstra alături de el doar oamenii care se bucură sincer pentru realizările sale și chiar a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți la nunta sa.

„Dumnezeu ne-a dat exact pe cine trebuia să fie lângă noi. Cine poate nu trebuia să fie, nu a fost. Dumnezeu ne-a ales familia cu care mergem mai departe, sigur, au fost și absenți motivați. Le mulțumesc tuturor, colegilor, am fost în familie, au cântat toți. Acum, faptul că se zice că a fost o nuntă fastuoasă, faraonică, cum se zice în presă sau oamenii pe internet, noi am chemat prietenii noștri de suflet.”, a mai spus artistul.

------------

Știrea inițială

După ce au trecut mai bine de patru ani de la începutul relației lor, Alin Oprea și Medana au hotărât să facă un pas important în viața lor - să se căsătorească religios. Ziua cea mare a fost 15 septembrie 2023.

Cu entuziasm și bucurie, au organizat o nuntă pe cinste, cu 500 de invitați, care s-a desfășurat la o sală de evenimente de lux din Capitală. Aici, fiecare detaliu a fost pus la punct cu grijă și atenție, pentru a oferi invitaților o experiență memorabilă.

Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Am ales o locație exclusivită din București, AmbasadOr Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos.Meniul va fi unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu.

Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, spunea Alin Oprea cu puțin timp înainte de nuntă. 

Câte perechi de nași au avut mirii? 

Unul dintre aspectele notabile ale nunții a fost numărul impresionant de nași. Inițial anunțată cu opt perechi de nași, nunta s-a bucurat de fapt de prezența a zece cupluri de nași, fiecare aducând propria lor magie și bucurie în această zi specială.

Printre acești nași de excepție se numără marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin') și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru.

Aceste cupluri de nași au adus binecuvântări și emoții unice pentru mirii Alin și Medana.

Detalii cu adevărat speciale

Pentru cei ce și-au dorit să participe la o nuntă ca-n povești, Alin Oprea și Medana au făcut ca fiecare detaliu să conteze.

De la decorul cu artificii și ghirlande cu beculețe care au transformat locul într-un paradis de lumină și culoare, la tortul uriaș de 2 metri, care a fost pur și simplu impresionant, fiecare aspect al nunții a fost pus la punct pentru a crea o experiență memorabilă.

Cei doi fericiți miri au tăiat tortul cu o energie molipsitoare și un zâmbet larg, în timp ce oaspeții s-au bucurat de un meniu de lux, menit să le încânte simțurile.

La această nuntă „regală”, mireasa a fost în centrul atenției, schimbând mai multe ținute, inclusiv o rochie de mireasă specială, de tip prințesă.

Spectacolul muzical al anului

În plus față de frumusețea nupțială a evenimentului, nunta a fost însoțită de o explozie de talent artistic.

Artiști renumiți și iubiți de publicul român, precum Doinița și Ionuț Dolănescu, Elvis și Mirela Năsturică, Maria Dragomiroiu și Mihai Napu Band, dar și Corina Chiriac, Gheorghe Turda, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Angela Rusu, Vasilică Ceterașu, Daniela Gyorfi, Radu Pietreanu, Minodora, Julia Jianu și Cristi Dules, au cântat și au adus bucurie și emoție în această seară de neuitat.

Alin Oprea a mai fost căsătorit o dată 

Alin Oprea a mai fost căsătorit cu Larisa Uță, alături de care are doi copii. Cei doi au divorțat după mai bine de 20 de ani de mariaj.

La scurt timp după divorțul de Larisa, Alin Oprea și-a oficializat relația cu Medana.

A fost real, asumat și fără grabă. Am simțit că e ceea ce îmi doresc cu adevărat. Am simțit că Medana este sufletul meu pereche. Această căsnicie mi-a adus liniștea și fericirea mult visate. Căsătoria cu Medana este un vis împlinit.

Dacă prima dată am avut nevoie de curaj acum, a doua oară, am avut nevoie de iubire. Este într-adevăr un pas foarte important în viața unui om. Am simțit că Medana este femeia alături de care îmi doresc să rămân până la finalul vieții mele”, declara Alin Oprea în urmă cu o lună.

Un drum nou în viața lor

Nunta dintre Alin Oprea și Medana marchează un nou capitol în viața lor, unul plin de iubire și bucurie. Cu zâmbetul pe buze și privirea îndreptată spre viitor, cei doi tineri îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și a celor dragi lor. 

Așadar, să trăiască mirii și să le urăm o viață plină de iubire, armonie și succese în noul lor drum împreună!

Alin Oprea iubește ca un adolescent! Ce spune acum despre relația lui cu Medana

Surse foto: Facebook

Surse articol: Viva, Libertatea, SpynewsYoutube

Articolul urmator
Alin Oprea a recunoscut că a ascuns infidelitățile fostei soții. „Ne-am mințit pe noi înșine"
Alin Oprea a recunoscut că a ascuns infidelitățile fostei soții. „Ne-am mințit pe noi înșine"
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.