Andreea Antonescu a mărturisit că a fost la un pas de moarte: „Medicii nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire”

Andreea Antonescu a mărturisit că a fost la un pas de moarte: „Medicii nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire”

Ramona Jurubita

Andreea Antonescu (40 de ani) este o artistă cunoscută la nivel internațional și se bucură din plin de succesul profesional pe care îl are de ani buni. Toți românii o știu din trupa „Andre”, dar s-au obișnuit și cu aparițiile ei solo, fiindcă în ultima vreme a fost tot mai prezentă în lumina reflectoarelor. Mulți nu știu însă că viața ei nu este perfectă, căci parcursul său a fost presărat cu momente grele, încă din copilărie.

Invitată la emisiunea „În oglindă”, vedeta a răscolit în sertarul cu amintiri și a făcut o dezvăluire emoționantă despre trecutul ei. A avut parte de un episod îngrozitor la vârsta de doi ani, moment ce i-a panicat extrem de tare pe părinții săi care au crezut că o vor pierde. O problemă de sănătate i-a pus viața în pericol și a fost nevoită să rămână în spital pentru câteva luni bune.

„Când am fost micuță, am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt. Este prima oară când eu dezbat acest subiect. O infecție la ambii rinichi. Am fost internată la Fundeni, aveam vârsta de doi ani. Am fost internată timp de șase luni. Șansele ca eu să trăiesc erau micuțe, minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să mai încerce să facă un copil, pentru a nu o pierde și pe mama, mama care mă iubea extrem de tare.”, a spus cântăreața în cadrul podcastului „În oglindă”.

Deși medicii nu i-au dat șanse de recuperare, Andreea Antonescu a renăscut din cenușă ca pasărea Phoenix. Totuși, nu va uita niciodată ce i-au povestit părinții despre acea perioadă neagră a vieții lor de familie. Un astfel de verdict dat de cadrele medicale poate face pe oricine să își piardă speranța.

„Șansele mele de a trăi, de a supraviețui, erau minime. Erau acte pentru a pleca undeva în Belgia, la tratament. Cu toate acestea, medicii din Spitalul Fundeni nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire. Atunci, practic, destinul meu a fost considerat un miracol. De asta ai mei au considerat că sunt norocoasă și tocmai de asta au încercat să mă ghideze și să mă așeze pe un drum sau pe câteva drumuri în care să considere ei că aș putea reuși eu.”, a mai povestit vedeta.

Anii au trecut, iar acum Andreea Antonescu este o femeie puternică și extrem de ambițioasă. A participat la show-ul „America Express”, însărcinată fiind, și a reușit să ajungă până în finală, fără să se lase copleșită de stările de slăbiciune pe care le avea uneori. A aflat că va deveni mamă la întoarcerea în țară, după terminarea concursului, și s-a speriat foarte tare. A crezut că bebelușul ei ar putea avea probleme din cauza stresului prin care ea a trecut în primul trimestru de sarcină și din cauza alimentelor pe care le-a consumat în competiție.

„Până în momentul în care am ținut copilul în brațe, eu n-am putut să trăiesc cu conștiința împăcată. Am avut niște emoții crunte. Îmi doream să fie totul bine și mulțumesc lui Dumnezeu, am o fetiță perfectă. Am două fetițe perfecte.”, a mărturisit Andreea Antonescu în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

În prezent, are două fetițe care îi dau putere să învingă orice obstacol și îi oferă motivație în fiecare zi – Sienna (11 ani) și Victoria Venice (4 luni).

Pe Andreea Antonescu o cunoaște toată România, dar puțini știu că ea are și un frate! Cum arată și cu ce se ocupă Răzvan Antonescu

Surse foto: Instagram

Surse articol: CancanTvmaniaWowbiz

Articolul urmator
Andreea Marin are o casă superbă la țară! Povestea din spatele micului colț de Rai: „Când am terminat, aveam din nou în cont doar...zero lei.”
Andreea Marin are o casă superbă la țară! Povestea din spatele micului colț de Rai: „Când am terminat, aveam din nou în cont doar...zero lei.”
In ce tara ar trebui sa locuiesti?
Incepe quiz
In ce tara ar trebui sa locuiesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.