Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre rănile trecutului, care au lăsat cicatrici adânci în sufletul ei frumos

Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre rănile trecutului, care au lăsat cicatrici adânci în sufletul ei frumos

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Andreea Raicu, care împlinește 46 de ani pe 18 iulie 2023, este o femeie puternică și împlinită. Este una dintre cele mai admirate prezențe feminine din showbiz-ul românesc și un adevărat exemplu despre cum un om își poate regăsi echilibrul interior, deși are sufletul plin de cicatrici.

andreea raicu priveste fix, in timp ce este asezata in picioare si are capul intr-o parte, poarta o bluza abla cu o pana alba aplicata in dreptul pieptului si al umarului

Sursa foto: Instagram

Vedeta a vorbit cu sinceritate, într-un interviu acordat lui Mihai Morar, despre momentele mai puțin plăcute din viața ei, dar și despre situațiile în care a fost dărâmată și a simțit că totul se prăbușește în jurul său. Andreea Raicu a mărturisit că a luptat enorm de mult pentru a lăsa în urmă rănile trecutului și că ani de zile a crezut că a fost un copil fericit, deși ulterior a realizat că nu a avut deloc o copilărie împlinită. 

Andreea Raicu a dobândit foarte multă experiență de-a lungul anilor și, cu foarte multă determinare și ore întregi de terapie specializată, a reușit să se vindece din punct de vedere emoțional. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a fost un copil singur și că a suferit foarte mult din cauza faptului că părinții nu au fost întotdeauna lângă ea.

Confesiuni dureroase despre rana abandonului

"O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți alcoolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit", a povestit Andreea Raicu, la emisiunea "Fain & simplu" a lui Mihai Morar. 

andreea raicu in copilarie, alaturi de mama si tatal ei

Sursa foto: Imgur

Mima fericirea, iar părinții Andreei Raicu își suplineau lipsa cu daruri scumpe. Vedeta a dezvăluit că una dintre rănile care au marcat-o profund, chiar și la maturitate, a fost cauzată de absența mamei sale din viața ei. 

"Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca farte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă", a mai spus, cu tristețe, vedeta. 

Citește și: Andreea Raicu iubește din nou? Vezi din casa cărui bărbat celebru a fost văzută ieșind

Nu este prima oară când Andreea Raicu vorbește cu transparență despre momentele delicate din viața ei. Fosta prezentatoare TV a mărturisit în trecut că a apelat de multe ori la ajutorul psihologilor pentru a parcurge un proces de vindecare emoțională sau a-și da seama care sunt lipsurile reale din viața ei.

"Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și totuși nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei...., a declarat Andreea Raicu", potrivit Adevărul.ro.

Surse articol: AntenaStars / Tacataca.prosport.ro / Adevărul

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator
Ileana Sterp are o viață ce pare desprinsă din basme, dar ascunde în suflet amintiri dureroase: „Mama se chinuia să ne întrețină...”
Ileana Sterp are o viață ce pare desprinsă din basme, dar ascunde în suflet amintiri dureroase: „Mama se chinuia să ne întrețină...”
Alege prăjiturile preferate și află cine este sufletul tău pereche
Incepe quiz
Alege prăjiturile preferate și află cine este sufletul tău pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.