Andrei Ionuț Ursu (WRS) are o relație cu un bărbat, dar nu exclude ideea de a se iubi și cu o femeie. "Refuz să-mi pun o etichetă."

Andrei Ionuț Ursu (WRS) are o relație cu un bărbat, dar nu exclude ideea de a se iubi și cu o femeie. "Refuz să-mi pun o etichetă."

Ramona Jurubita

Andrei Ionuț Ursu (30 de ani), cunoscut la scară largă sub numele de WRS, a fost reprezentatul României la ediția din 2022 a Eurovisionului. Îți amintești de el? Este tânărul care s-a făcut remarcat nu doar prin intermediul abilităților vocale, ci și cu ajutorul mișcărilor incendiare de dans.

Este un artist complex, care surprinde întotdeauna cu aparițiile sale energice, dar nimeni nu va uita vreodată versurile melodiei „Llámame”, care l-a făcut să ajungă în finala concursului. Cântecul are în centru o poveste de dragoste, al cărei protagonist este un om diferit și îndrăgostit. „Știam că sunt diferit de ceilalți (...)/ Dar dacă vor afla?/ Nimănui nu-i va plăcea” – sunt versurile cheie ale acestei melodii, care evidențiază ideea de iubire interzisă.

O altă strofă subliniază curajul protagonistului, care este dispus să își asume toate riscurile pentru a-și trăi povestea alături de jumătatea sa: „Dragostea mea nu poate fi oprită de nimeni/ Pentru că este atât de adevărată/ O arăt lumii pentru că nu am de gând să o ascund”.

Să fie oare o piesă inspirată chiar din viața personală a interpretului? Poate este doar o coincidență, dar unele declarații ale sale au stârnit valuri de reacții în rândul fanilor. Într-un interviu apărut pe 11 mai 2023 în publicația spaniolă El Pais, WRS a făcut mărturisiri surprinzătoare despre viața personală și despre orientarea lui sexuală. Nu a dorit să se declare atras de femei sau de bărbați, dar a spus că este într-o relație cu un bărbat și că se consideră o persoană deschisă.

„Viața nu trebuie închisă într-un sertar. Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual... respinge oportunitățile frumoase pe care soarta i le scoate în cale.”, a spus el pentru sursa menționată anterior.

Andrei Ionuț Ursu îmbrăcat într-o cămașă albastră cu flori albe, în timp ce s-a fotografiat cu un apus strălucitor.

Andrei Ionuț Ursu vrea ca publicul să îl cunoască așa cum este și nu se ascunde, în ciuda criticilor pe care ar putea să le primească. În plus, a simțit deja că mulți fani sunt alături de el, tocmai pentru că îi apreciază sinceritatea și asumarea.

„Mi-am dat seama că secretul fericirii mele este să mă accept așa cum sunt. Și am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a evoluat și muzica mea a cunoscut o ascensiune. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta.”, a mai declarat pentru El Pais.

Într-un alt interviu acordat tot unei reviste spaniole, o publicație de referință pentru comunitatea LGBTQIA+, a făcut o altă mărturisire îndrăzneață.

„Depinde de zi. Refuz să-mi pun o etichetă. Ador contactul cu alte persoane, iubesc să fac dragoste și nu vreau să mă limitez când vine vorba de gen. Nu aș putea să spun „dacă sunt gay nu o să mă culc cu o femeie” sau „dacă sunt hetero nu mă voi culca cu un bărbat”. De ce să respingem plăcerea de oriunde ar veni ea? Avem o singură viață și vreau să încerc de toate, vreau să trec prin toate.”, a spus artistul pentru revista Shangay.

Poate o să te întrebi de ce a acordat atât de multe interviuri pentru publicații spaniole. Ei bine, tot într-un interviu din trecut, a dezvăluit că are o „personalitate latino” și că se simte atras de limba spaniolă pe care a învățat-o din telenovele. În prezent, își petrece mare parte din timp în această țară, pentru că oamenii de acolo îi iubesc muzica și l-au invitat să susțină foarte multe concerte, mai ales după ce a participat la finala Eurovision. Atunci, în 2022, s-a clasat pe locul al 18-lea în concurs, dar acest detaliu nu l-a împiedicat să devină un artist apreciat la nivel internațional. Își compune sigur piesele și, în plus, este pasionat de dans. Coregrafiile prezentate pe scenă sunt întotdeauna pe placul celor din public, fiindcă sunt de-a dreptul molipsitoare. Pentru fanii săi nu contează ce orientare are, căci ei se bucură de energia pe care le-o transmite prin muzică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wrs (@wrsandrei)

Pe 12 mai 2023, WRS a lansat primul său album, intitulat „Fiesta ’23”. Oamenii care îl admiră se pot uita sâmbăta pe Antena 1, la show-ul „Te cunosc de undeva”, acolo unde este concurent în prezent. 

Ce mai face Don Baxter azi și cum s-a schimbat viața lui de când s-a făcut "băiat de casă"

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: WiwibloggsElpaisShangay

Articolul urmator
Andreea Bălan spune "DA" iubirii din nou? Ar avea o relație cu un bărbat mai tânăr cu 9 ani
Andreea Bălan spune "DA" iubirii din nou? Ar avea o relație cu un bărbat mai tânăr cu 9 ani
Ce stil de a iubi ai?
Incepe quiz
Ce stil de a iubi ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.