Antonia și Alexia Eram au ajuns la cuțite! Află care este mărul discordiei

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

O bombă cu ceas ticăie în lumea showbizului. Scandalul între Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden este pe cale să escaladeze, iar de curând au intervenit alte două personaje celebre: Antonia și Alexia Eram. Cele două, bune prietene pe vremuri, au ajuns la cuțite acum și lucrurile nu par să se liniștească prea curând.

Reacția declanșatoare a certei dintre Antonia și Alexia Eram a fost decizia lui Mario Fresh și a lui Lino Golden de a întrerupe colaborarea cu Alex Velea, cel care i-a și lansat în industria muzicală românească. Cei doi artiști au comunicat decizia, iar de acolo până la un întreg scandal nu a mai fost decât un pas. 

Mario Fresh a recunoscut public separarea de Alex Velea

Faptul că Mario Fresh a hotărât să se separe muzical de Alex Velea a luat pe toată lumea prin surprindere. "Băiatul de aur" al lui Velea, așa cum mai era numit Mario Fresh, pe numele său real Mario Gălățanu, și a motivat hotărârea invocând faptul că nu mai este pe aceeași lungime de undă cu Alex Velea, astfel că cel mai bine ar fi să își continue proiectele pe drumuri diferite. Totodată, Mario Fresh i-a mulțumit public lui Alex Velea, pentru ajutorul pe care i l-a oferit în ultimii ani. Încă de la venirea sa în București, la vârsta de 15 ani, Mario Fresh a locuit împreună cu Alex Velea și Antonia.

"Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc… Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el.", a scris Mario Fresh, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Antonia, partenera lui Alex Velea, nu a fost prea impresiontă de cuvintele tânărului artist și a postat un mesaj dur pe Instagram, în care îi ruga pe internauți să nu aibă încredere în cele spuse de Mario Fresh. Artista s-a declarat profund dezamăgită de cel care odinioară locuia alături de ea și Alex Velea. 

"Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de 'dramele' și 'victimizările' care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe.", a mai scris Antonia.

Probabil că nimeni nu a crezut că nici între Antonia și Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, lucrurile nu sunt deloc roz, ba din contră. Cele două erau prietene foarte apropiate și participau împreună la petreceri și evenimente. Alex Velea, Mario Fresh, Antonia și Alexia Eram chiar au filmat împreună un vlog în care au gătit și nimic nu anticipa scandalul din prezent. Cei patru păreau foarte apropiați. Cât despre neînțelegerile dintre Alexia Eram și Antonia, chiar Mario Fresh a fost cel care a dat indiciul, pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Captură YouTube

Într-un quizz pe Instagram, Mario Fresh a fost întrebat de un fan de ce Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, iar răspunsul artistului nu mai are nevoie de nici o interpretare. "Asta este treaba lor, nu mă privește.", a scris Mario Fresh.

La scurt timp, Antonia a publicat încă un mesaj cu atac direct la fosta ei bună prietenă, Alexia Eram. 

Sursa foto: Pinterest

"Heeey, uită-te la noi. Suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni și nimic! Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi să te prefaci că ești fericită.", a scris Antonia într-un InstaStory. Se pare că nici Alexia Eram nu a rămas indiferentă la postările Antoniei.

Sursa foto: Pinterest

Fiica Andreei Esca a participat la ziua de naștere a lui Lino Golden, în urmă cu câteva zile, și s-a filmat dansând pe una dintre melodiile lui Alex Velea, gest considerat de mulți un afront direct către Antonia și Alex Velea. 

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator De ce nu a cerut-o Mario Fresh pe Alexia Eram de soție, deși sunt împreună de mai bine de cinci ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.