Aurel Tămaș a divorțat după 20 de ani de căsnicie și s-a mutat cu amanta cu 30 de ani mai tânără!

Aurel Tămaș a divorțat după 20 de ani de căsnicie și s-a mutat cu amanta cu 30 de ani mai tânără!

Redactor Divahair.ro

Dacă acum câteva zile au apărut zvonuri despre divorțul lui Aurel Tămaș, după 20 de ani de căsătorie, de Marieta Tămaș, astăzi totul a fost clarificat, după ce artistul a fost fotografiat de paparazzi în compania amantei.

Cântărețul de muzică populară, în vârstă de 57 de ani, și fosta lui soție au împreună și un fiu, Antonio, în vârstă de 17 ani. Cu toate acestea, Tămaș și-a lăsat viața de familie în urmă, s-a mutat cu amanta cu 30 de ani mai tânără, căreia i-a dat pe mână și afacerea pe care o deține, un restaurant în Cluj, unde ea se afișează de câteva ori pe săptămână, pentru a vedea cum merge treaba.

Tânăra care se iubește cu interpretul de muzică populară se numește Eliza Tancău, a fost aleasă Miss România în 2015 și se pare că se află în viața acestuia de ani buni. Dovada legăturii dintre cei doi este o fotografie realizată în ziua în care tânăra a absolvit Facultatea de Relații Publice, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca, în care apare și Aurel Tămaș.

În ciuda speculațiilor presei și a fotografiei de mai sus, bărbatul neagă încă relația cu superba Eliza: ”Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărtit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele în cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori pană acum. De unii scriu că au murit, de mine că am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, așa că nu am timp de astfel de prostii”.

Articolul urmator
De ce a divorțat Elena Ionescu de la Survivor de tatăl băiețelului ei, după doar un an
De ce a divorțat Elena Ionescu de la Survivor de tatăl băiețelului ei, după doar un an
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.