Bianca Drăguşanu şi-a arătat burta pe Facebook: „Na, poftim! Mulţumită toată lumea?”

Luni, 18.04.2016
de Bianca Geica

De câteva săptămâni se tot zvoneşte că Bianca Drăguşanu ar fi însărcinată, dar că refuză să facă public acest anunţ până când va fi sigură că este totul în regulă cu bebeluşul. Însă nimeni nu pare să respecte dreptul la intimitate al vedetei, presa de scandal „agăţându-se” de fiecare cuvânt, ţinută şi gest pentru a face tot felul de speculaţii legate de presupusa sarcină a Biancăi. Cei care urmăresc activitatea blondinei pe reţelele de socializare o agasează pe aceasta cu întrebări şi critici dure, neînţelegând de ce vedeta refuză să recunoască faptul că este însărcinată.

Sătulă de întrebări, răutăţi şi speculaţii nefondate, Bianca Drăguşanu s-a gândit să închidă gură cârcotaşilor postând o fotografie în care îşi etalează burta de gravidă!

După cum probabil ai observat deja, imaginea nu este reală. Bianca şi-a editat corpul în Photoshop, mărindu-şi burta mai mult decât era cazul. Poza a fost însoţită de mesajul: „Na, poftim! Mulţumită toată lumea? Eu mă fac blondă din nou… şi uite aşa fiecare cu ce-l doare!”.

Bianca Drăguşanu abia aşteaptă să-i facă un copil lui Victor Slav! Acum doi ani, când abia se împăcase cu fostul prezentator meteo, ea dezvăluia că şi-ar dori să aibă două fetiţe. „Doamne ajută să fiu gravidă! Victor îmi spune «vulpe», aşa că aş vrea să îi fac două vulpiţe, două fete”, dezvăluia Bianca într-o emisiune TV.

Crezi că Bianca Drăguşanu este gravidă?

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!