Britney Spears a anunţat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Britney Spears a anunţat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 16 mai: Tragedie uriașă pentru Britney Spears și viitorul ei soț, Sam Ashgari: cântăreața a pierdut sarcina. Vestea a fost dată prin intermediul unei postări comune, pe Instagram: „Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm cu anunțul sarcinii până am fi ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

-----------

Se pare că Britney Spears nu stă deloc pe loc! La scurt timp după ce s-a eliberat de sub tutela părinților și și-a anunțat logodna cu Sam Ashgari, a venit cu încă o veste personală uriașă! Cântăreața, acum în vârstă de 40 de ani, ar fi însărcinată din nou! 

Britney Spears si logodnicul ei Sam Asghari pe plaja, de ziua lui

Sursa foto Instagram

„Am pierdut atât de multe kilograme pentru călătoria în Maui, ca să le pun la loc imediat... Mi-am spus '«Fir-ar să fie... ce s-a întâmplat cu stomacul meu?» Soţul meu mi-a spus «ah nu, pur şi simplu eşti însărcinată cu mâncare»'”, a scris Britney Spears pe contul ei de Instagram. Aşa că am făcut un test de sarcină şi, iată că, de fapt, aștept un copil”. Apoi a continuat astfel: ”4 zile mai târziu mi-a mai crescut încă un pic burtica. Tot crește !!!! Dacă sunt 2 acolo ... s-ar putea să oiau razna... Evident că nu voi mai ieși atât de mult în oraș din cauza paparazzilorcare vor face poze cu mine pentru bani, așa cum din păcate au tot făcut-o... e greu pentru că atunci când am fost însărcinată am avut depresie perinatală ... trebuie să spun că e absolut oribil ???? ... femeile nu vorbeau despre asta pe atunci ... unii oameni considerau că este periculos dacă o femeie se plângea așa cu un copil în ea ... dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi ... mulțumesc lui Isus că nu trebuie să mai ținem această durere un secret... De data asta voi face yoga în fiecare zi. Vă doresc multă bucurie și iubire !!!"

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

 

 Cu toate că oamenii se întreabă, încă, dacă este adevărat sau nu, logodnicul ei a făcut o postare similară, prin care pare să-i confirme spusele acesteia. Sam Ashgari, 29 de ani, a lăsat următorul mesaj pe contul lui de pe aceeași rețea de socializare: "Căsătoria și copiii sunt o parte firească a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Paternitatea este ceva ce am așteptat întotdeauna cu nerăbdare și pe care nu o tratez deloc cu superficialitate. Este cea mai importantă 'slujbă' pe care o voi face vreodată".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

 

Britney mai are deja doi băieți, pe Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și pe Jayden James, în vârstă de 15 ani, din căsătoria cu dansatorul Kevin Federline.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.