Brooke Shields a mărturisit că a fost violată în tinerețe. „Nu m-am luptat atât de mult. Pur și simplu am înghețat”

Brooke Shields a mărturisit că a fost violată în tinerețe. „Nu m-am luptat atât de mult. Pur și simplu am înghețat”

Alida Enache

Actrița americană Brooke Shields a făcut o dezvăluire neașteptată în cadrul noului ei documentar, "Pretty Baby". Pe când avea 20 de ani, a fost violată de un bărbat pe care îl cunoștea și cu care ar fi trebuit să poarte o discuție despre un posibil rol pe care urma să îl primească. Din păcate, în timpul întâlnirii lor, lucrurile au degenerat.

I-a trebuit mult timp să prindă curaj, dar acum, la 57 de ani, Brooke Shields a hotărât să-și deschidă sufletul în fața publicului larg și a dezvăluit una dintre traumele sau ascunse. Vedeta americană din "The Blue Lagoon" a fost violată în tinerețe, la 20 ani, și a avut nevoie de ani întregi pentru a depăși momentul și pentru a putea vorbi despre el.

Actrița a făcut marea dezvăluire în cadrul noului ei documentar, "Pretty Baby", care a avut premiera în weekend la Festivalul de Film Sundance 2023 din Statele Unite ale Americii. Agresiunea a avut loc imediat după ce aceasta a absolvit Universitatea Princeton, chiar la începutul carierei sale la Hollywood, în 1987. La momentul respectiv, fostul model se străduia din greu să își găsească de lucru ca actriță, motiv pentru care a apelat la o cunoștință pentru a discuta despre un posibil rol într-un film.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Agresorul, a cărui identitate nu a făcut-o cunoscută, este un bărbat cu care actrița s-a mai întâlnit în trecut și care "a fost întotdeauna drăguț cu mine".

"Am crezut că era o întâlnire de lucru", a povestit Brooke Shields, adăugând că în timpul cinei respective "comportamentul lui s-a schimbat și nu s-a mai vorbit despre film".

După ce au luat masa împreună, vedeta se pregătea să cheme un taxi, când bărbatul i-a sugerat să meargă în camera sa de hotel pentru a mai discuta.

"Mă duc în camera lui de hotel și el dispare pentru o vreme", și-a amintit artista.

Însă imediat cum s-a întors în cameră, bărbatul, dezbrăcat fiind, s-a aruncat peste ea.

"A fost ca la wrestling. Mi-era teamă că voi fi sufocată sau ceva de genul ăsta, nu știam. Am jucat scena în mintea mea, așa că nu m-am luptat atât de mult. ... Pur și simplu am împietrit. M-am gândit doar: "Rămâi în viață și pleacă de aici"".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

În timpul acestui episod dramatic, Brooke Shields "pur și simplu s-a închis în sine" și s-a disociat de corpul ei, lucru pe care îl învățase să îl facă în trecut, ca model.

Vedeta a mai specificat în cadrul unui interviu, de asemenea, de ce a ales să împărtășească această experiență groaznică în noul ei documentar:

"Nu știam dacă sau când sau dacă voi aduce vreodată în discuție acest lucru. Mi-au trebuit mulți ani de terapie ca să pot vorbi despre asta. Cu siguranță am muncit foarte mult pentru asta și am învățat să o procesez."

Ea consideră că "societatea a ajuns într-un punct în care se poate vorbi mult mai deschis despre aceste lucruri".

"Pentru că este un lucru care se întâmplă în fiecare zi și care nu ar trebui să se întâmple. Am simțit că am ajuns în punctul în care pot vorbi despre asta. Mi-a luat mult timp", a mai adăugat ea.

Amintim că actrița este mamă a două fete, Rowan Francis Henchy (19 ani) și Grier Hammond Henchy (16 ani), pe care le-a adus pe lume alături de soțul ei, Chris Henchy. Ea și producătorul american trăiesc o poveste de iubire de mai bine de două decenii, iar în fața altarului au ajuns în anul 2001. Brooke Shields a mai fost căsătorită cu Andre Agassi între 1997–1999.

Citește și: Cum arată azi fermecătoarea Niurka din "Salome". Este de nerecunoscut, fără doar și poate

Surse foto: Instagram

Surse articol: Justjared, Geo, Jezebel

Articolul urmator
Ce a făcut Maurice Munteanu pentru a slăbi peste 20 de kilograme într-un an: „E atât de simplu...”
Ce a făcut Maurice Munteanu pentru a slăbi peste 20 de kilograme într-un an: „E atât de simplu...”
Cat de cuminte ai fost anul acesta?
Incepe quiz
Cat de cuminte ai fost anul acesta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.