Cabral Ibacka, dezvăluiri savuroase în cadrul celui mai relaxat interviu oferit lui Cătălin Măruță

Cabral Ibacka, dezvăluiri savuroase în cadrul celui mai relaxat interviu oferit lui Cătălin Măruță

Ramona Jurubita

Efervescentul Cabral Ibacka (45 de ani) uimește telespectatorii cu fiecare apariție a sa și este mereu la fel de glumeț, așa cum ne-a obișnuit. El nu s-a afișat niciodată în fața publicului său fără să schițeze măcar un zâmbet, pentru că este o persoană puternică și optimistă, care găsește mereu ceva bun în orice întâmplare, chiar și atunci când trece prin momente de criză. Glumele sale și replicile pline de umor l-au ajutat să fie atât de iubit de oamenii din România.

Recent, Cabral a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv și apariția lui a fost exact așa cum s-ar fi așteptat oricine, pentru că a oferit câte o replică pe măsură fiecărei întrebări primite. Realizatorul emisiunii „La Măruță” a încercat să-l pună pe Cabral Ibacka în încurcătură cu întrebări delicate, dar acesta a rămas la fel de relaxat pe tot parcursul discuției și chiar s-a așezat pe covor ca să creeze o atmosferă plăcută și deloc tensionată.

Cabral Ibacka și Cătălin Măruță, discutând în timpul emisiunii „La Măruță”

Sursa foto: Youtube

Cătălin Măruță a fost de această dată vocea telespectatorilor și a încercat să îi ajute să găsească un răspuns la curiozitățile pe care le aveau despre Cabral. Printre cei care au încercat să îl încurce puțin pe prezentator s-au numărat și câteva vedete ca Adela Popescu, Pavel Bartoș, Mihai Bobonete și Majda Aboulumosha. Prezentatorul showului „Ce spun românii” nu s-a ferit nici măcar de întrebările indiscrete și a avut curajul să spună adevărul și despre un moment în care a fost cuprins de emoție și a plâns în timpul unei emisiuni în direct.

Reacție uluitoare a lui Cabral la adresa lui Pavel Bartoș: „Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine!”

Una dintre întrebările adresate prezentatorului de televiziune a venit din partea bunului său prieten și coleg, Pavel Bartoș. Acesta l-a întrebat dacă mai ține minte câte farse și-au făcut unul altuia de-a lungul timpului și i-a mărturisit într-o înregistrare video, faptul că el este cel care i-a furat ștergătoarele în urmă cu mulți ani, pe când erau colegi pe același platou de filmare.

Reacția lui Cabral a fost una total neașteptată și i-a răspuns prietenului său utilizând cuvinte dure, dar a făcut acest lucru pentru că se înțeleg bine și își permit să folosească un astfel de limbaj unul la adresa celuilalt. El l-a făcut „nenorocit” pe Pavel Bartoș și l-a atenționat că se va răzbuna într-o zi pentru farsa pe care i-a făcut-o în urmă cu 10 ani.

„Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine! Ce nenorocit e ăsta! 10 ani au trecut de când m-a nenorocit. Am intrat în mașină, am dat drumul la toate alea, când am dat drumul la ștergătoare, geamurile au scos sunete ciudate. Lipseau lamelele. Am stat în patru labe să caut sărăciile alea. Dădeam cu tricoul. Incredibil ce nenorocire de om, mă răzbun eu.”, a spus Cabral în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pavel Bartoș și Cabral Ibacka, în timpul emisiunii „La Măruță”, amuzați de amintirile create împreună

Sursa foto: Youtube

Citește și: Cum arată Artemis, sora mai mică a lui Cabral Ibacka și ce relație este între cei doi frați

Dezvăluiri neașteptate despre soția lui Cabral, Andreea Ibacka

În cadrul emisiunii a existat și o serie de întrebări despre căsnicia simpaticului prezentator de la Pro Tv, iar el nu s-a ferit să ofere cu mândrie detalii picante din viața lui de cuplu, mai ales că se mândrește cu soția sa.

Andreea Pătrașcu (36 de ani) și Cabral Ibacka s-au cunoscut în anul 2007 pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”, iar el s-a îndrăgostit imediat de ea, după ce l-a atras mai întâi din punct de vedere fizic. Aceștia s-au căsătorit în 2011 și au acum împreună doi copii, o fetiță pe nume Namiko (3 ani) și un băiețel de doar trei luni pentru care au ales numele Tiago.

Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: „Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!”. După 14 ani, uite unde am ajuns.”, a povestit el.

Citește și Sunt simpatici și savuroși! Cabral și Andreea Ibacka sunt fericiți împreună de peste 10 ani

Andreea și Cabral Ibacka, fericiți alături de fetița lor Namiko, atunci când se aflau în așteptarea fiului pe nume Tiago

Sursa foto: Facebook

Cătălin Măruță l-a întrebat pe simpaticul prezentator cum îl alintă Andreea Ibacka, cea care îi este alături de peste un deceniu. Acesta a spus că soția îl alintă „micule, grasule sau mișcă mai repede animalule”, în timp ce acesta îi spune ei „regina, necazul, nefasta”.

Vedeta a dezvăluit și faptul că el și partenera sa de viață nu dorm niciodată spate în spate și a continuat să explice această alegere sub formă de glumă, spunând că îi este frică de ea.

„Mi-e frică pentru că are cuțite. Dorm cu fața, puțin depărtat și cu un ochi deschis. Cum s-a mișcat un pic, cum sunt gata să mă apăr.”, a spus el vizibil amuzat de cuvintele folosite.

Când a fost întrebat dacă în familia lor el este cocoșul, Cabral a răspuns din nou cu mult umor și a spus că nu și-ar dori să fie o pasăre care de multe ori este pusă în ciorbă.

„Ești nebun? Se face ciorba de cocoș, nu vrei să fii cocoș. Eu la mine în casă sunt lampă.”, a spus acesta.

În cadrul aceluiași interviu, prezentatorul de la „Ce spun românii” a recunoscut că și el are temeri, la fel ca orice om, dar că încearcă să le înfrunte pe toate. În trecut, i-a fost frică de păienjeni și de înălțime, dar treptat a trecut peste și acum este mult mai puternic și mai curajos.

Cabral Ibacka și-a început cariera în televiziune la postul Antena 1 în anul 1998, iar în 2000 s-a mutat la acasă TV, unde a primit și roluri în telenovelele românești de la acea vreme. El nu este genul de om care să își expună viața privată, dar se știe că a mai fost căsătorit în trecut cu Luana Mitran, în perioada 2000 - 2006 și au împreună o fiică, pe Inoke, care s-a născut în 2002.

În prezent, vedeta se bucură de familia pe care și-a construit-o alături de Andreea Ibacka și a rămas la cârma emisiunii „Ce spun românii” pe care o prezintă din anul 2015.

Citește și: Drama vieții lui Cabral: ce nu știa nimeni despre trecutul simpaticului om de televiziune

Surse articol: YoutubePlaytech

Sursa foto principală: Youtube

Surse foto: Facebook, Youtube

Articolul urmator
Puținele amintiri pe care le are Cabral cu tatăl care l-a părăsit când era mic: „Nu pot fi toți părinți”
Puținele amintiri pe care le are Cabral cu tatăl care l-a părăsit când era mic: „Nu pot fi toți părinți”
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?
Incepe quiz
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.