Călin Goia a dezvăluit care este secretul căsătoriei lui longevive

Călin Goia a dezvăluit care este secretul căsătoriei lui longevive

Alida Enache

Este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști români, cu o carieră impresionantă care se întinde deja de peste un deceniu și are multe alte motive de bucurie necunoscute de publicul larg. Chiar dacă, în general, este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, Călin Goia, și-a deschis, în sfârșit, sufletul și a vorbit despre căsătoria sa, în cadrul unui interviu.

La brațul unui bărbat talentat și de succes stă, bineînțeles, femeia care îi dă puterea să evolueze și să mai ușor greutățile vieții. Același lucru se poate spune și despre Călin Goia de la „Voltaj”, acum în vârstă de 47 de ani, și discreta sa soție, Andreea.

 Imagine cu Călin Goia în timp ce face un selfie

Cei doi îndrăgostiți alcătuiesc o echipă minunată, se susțin în orice și, înainte de toate, sunt cei mai buni prieteni. Să fie oare amiciția secretul unei căsnicii de durată, având în vedere că artistul și soția sa se iubesc deja de 15 ani?

Imagine cu Andreea Goia în timp ce face un selfieAndreea Goia

Cântărețul a vorbit despre mariajul său, fără strop de ezitare, în cadrul unui interviu acordat celor de la Antenastars.ro:

„Împreună ne consultăm și chiar facem o echipă foarte bună nu numai aici, ci și în creșterea copiilor. De 15 ani de când suntem căsătoriți zic eu că ne completăm unul pe celălalt.

Noi ne-am cunoscut cu 3 ani înainte de a ne căsători și am fost la început amici și ne înțelegeam atât de bine încât cumva, în momentul în care a apărut și acea scânteie dincolo de prietenie și amiciție, ne-am dat seama că putem să trăim unul alături de celălalt toată viața.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Goia (@andreeagoia)

Într-un interviu trecut, solistul povestea că a cunoscut-o pe partenera sa, care este de profesie fotograf, când încă era studentă.

„Am fost mult timp prieteni buni înainte de a fi iubiți. Andreea a fost prima noastră angajată când ne-am înființat firma (n.r. – firma lui Călin și a lui Gabi, colegul de trupă). Era încă studentă atunci, iar imediat după ce a terminat facultatea ne-a părăsit pentru mirajul publicității. Am păstrat legătura și iată că am reușit să-mi iau revanșa: am scos-o pentru un timp din publicitate.“, a mărturisit el.

 Imagine cu Andreea Goia alături de fiica sa în timp ce fac un selfieAndreea Goia și fetița pe care o are alături de Călin Goia

Călin Goia și Andreea au împreună trei copii superbi, pe Petru (aproape 15 ani), Tudor (14 ani) și Maruca (6 ani), și adoră să petreacă timp cu aceștia, ei fiind cea mai mare realizare a lor.

Imagine alb-negru cu Andreea Goia în timp ce face un selfie cu băieții eiAndreea Goia și băieții pe care îi are alături de Călin Goia

„Au trecut foarte repede anii, pentru că a apărut și primul copil acum aproape 15 ani, după care al doilea și al treilea și în momentul în care ai copii parcă timpul zboară mai repede, s-au schimbat și prioritățile în viața noastră, dar au fost niște ani superbi și pentru mine, personal, copiii reprezintă cea mai mare realizare.”, a concluzionat el.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să își facă transplant de corp. Nu încetează niciodată să ne surprindă!

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Substantial, B1tv, Unica

Articolul urmator
Cine este Pufeh? Care este legătura lui cu fostele concurente Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Cine este Pufeh? Care este legătura lui cu fostele concurente Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Care este numele sufletului tău?
Incepe quiz
Care este numele sufletului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.