Nu Skin

Care a fost primul lucru făcut de Sorin Bontea, după ce a câștigat Asia Express. Aceasta este dovada presiunii la care sunt supuși concurenții

Cristina Gherghina

A fost un drum lung și obositor, dar în cele din urmă, marele premiu de la Asia Express a fost câștigat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. După finală, simpaticul chef a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook din care ne putem da seama cât de solicitantă a fost cursa pe Drumul Comorilor.

Așa cum au mărturisit toți concurenții, experiența Asia Express este unică și extrem de grea. Acest test al rezistenței fizice și psihice îi marchează pe concurenții care timp de două luni trebuie să "supraviețuiască" pe continentul asiatic. După mai multe nopți lipsite de confortul pe care îl au acasă, ”Reactoarele 3 și 4” au rămas fără energie. 

Se pare că după toată adrenalina simțită pe parcursul finalei Asia Express, oboseala și-a spus cuvântul, iar Sorin Bontea nu a mai avut putere pentru a ajunge în camera de hotel așa că a dormit pe canapeaua din holul hotelului.

Citește și Ea este mama Ștefaniei, iubita lui Speak! Iată de la cine a moștenit trăsăturile frumoasa dansatoare

"Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine"

La scurt timp după difuzarea ultimei ediții și aflarea câștigătorilor, Sorin Bontea a dorit să își exprime gândurile și trăirile pe care le-a avut pe întreaga perioadă a emisiunii. De asemenea, a avut cuvinte de laudă și pentru camaradul lui, Răzvan Fodor și a adus mulțumiri întregii exchipe din spatele show-ului. 

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu este o adevărată frumusețe. Nici nu am simțit când a trecut timpul și s-a făcut așa mare

"E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.Am câștigat un prieten pe viață, baiatul meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă. Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!", este o parte din mesajul transmis de Sorin Bontea.

mesaj sorin bontea

Sursă foto: Facebook 

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta