Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ea este mama Ștefaniei, iubita lui Speak! Iată de la cine a moștenit trăsăturile frumoasa dansatoare

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Despre Ștefania, marea iubire a lui Speak, nu se știau prea multe lucruri înainte ca frumoasa brunetă să participe la emisiunea Asia Express și să fie cerută de nevastă în timpul filmărilor, în fața unei țări întregi. 

Notorietatea ei a crescut peste noapte, publicul apreciindu-i în mod deosebit pe cei doi tineri care s-au luptat să ajungă în finalul show-ului Asia Express. Iubirea dintre cântărețul mai mare cu  10 ani și tânăra dansatoare de 22 de ani a făcut ca îndrăgitul cuplu să ocupe locul 1 în inima spectatorilor, chiar dacă Speak și Ștefania au pierdut marele premiu Asia Express. 

Odată cu celebritatea, publicul a dorit să afle mai multe despre Ștefania, dar și despre părinții acesteia, în special despre mama frumoasei brunete, mai ales că urmează să fie soacra lui Speak. Șocul a venit când pozele Ștefaniei cu mama ei au început să circule și lumea a descoperit că Lili Codreanu este la fel de frumoasă ca fiica ei și pare, mai degrabă, sora Ștefaniei. 

Descoperă în galerie mai multe despre Ștefania și oamenii dragi din jurul ei. 

Ștefania, o frumusețe admirată de mii de romani

Ștefania, o frumusețe admirată de mii de romani

Emisiunea Asia Express și iubirea cu Speak au reprezentat o rampă de lansare pentru Ștefania. Frumoasa brunetă a ajuns să aibă sute de mii de admiratori. Conform postărilor Asia Express, această poză a Stefaniei este postarea cu cel mai mare numar de like-uri din istoria Instagram in Romania, respectiv peste 277.000, si un reach de circa 1.000.000 de persoane. Este firesc ca multe persoane să se întrebe de unde a moștenit Ștefania trăsăturile uimitoare. 

Sursa foto: Facebook

Mama Ștefaniei pare, mai degrabă, sora mai mare

Mama Ștefaniei pare, mai degrabă, sora mai mare

Misterul a fost dezlegat când publicul a descoperit-o pe mama Ștefaniei. Lili Codreanu, viitoarea soacră a lui Speak, este la fel de frumoasă ca fiica ei. În plus, pare extrem de tânără, încât ai zice că este sora vedetei. 

Sursa foto: Facebook

Ștefania este foarte apropiată de mama ei

Ștefania este foarte apropiată de mama ei

Între frumoasa dansatoare și la fel de frumoasa sa mamă există o legătură foarte strânsă, Lili Codreanu fiind fanul numărul 1 al fiicei sale. Chiar dacă familia Ștefaniei este destul de discretă, acum nu se mai poate ascunde de atenția și interesul publicului. 

Sursa foto: Facebook

Ștefania postează frecvent poze cu mama ei

Ștefania postează frecvent poze cu mama ei

Vedeta Asia Express este foarte mândră de mama sa și are de ce. Fanii sunt uluiți de frumusețea răpitoare a viitoarei soacre a lui Speak.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta