Care este motivul pentru care Prințul William nu poartă verighetă

Marţi, 08.11.2016
de Alexa Galgau

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume este, fără îndoială, cel format de Prințul William și Kate Middleton, care par să fie întruchiparea tuturor poveștilor de iubire care păreau cândva imposibile, în care un prinț se căsătorește cu o fată care nu provine dintr-o familie nobilă. Cei doi par foarte fericiți, mai ales acum, că au doi copii cât se poate de frumoși și o lume întreagă la picioare.

Însă ceea ce li s-a părut multora ciudat este faptul că Prințul William nu poartă verighetă. Află din rândurile următoare de ce!

De ce nu poartă Prințul William verighetă

În 2010, când Prințul William a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Kate Middleton, acesta i-a dăruit un superb inel cu safir de 12 carate, care a făcut femeile din toată lumea să ofteze cu jind. Pe lângă faptul că inelul este incredibil de frumos, el are și valoare sentimentală, deoarece este același pe care mama lui William, Prințesa Diana, l-a purtat când era căsătorită cu Prințul Charles. Un an mai târziu, cei doi îndrăgostiți aveau să se căsătoarească, iar evenimentul a fost numit „nunta secolului”. O lume întreagă i-a admirat când au spus „DA” și ne-au dovedit că dragostea e mai presus de rang, chiar și în cazul familiei regale.

Acum, Kate poartă inelul cu safir și o verighetă foarte simplă și elegantă, în stilul ei caracteristic. Cu toate acestea, Prințul William nu poartă nimic pe degetul inelar și acest lucru a stârnit curiozitatea tuturor, iar speculațiile nu au întârziat să apară. Să fie oare probleme în paradis?

Gurile rele spun că această căsătorie nu este una autentică, ci e doar de fațadă. Tabloidele au exploatat subiectul cât au putut de mult, așa cum se întâmplă mereu. Lucrurile se încinseseră într-o asemenea măsură, încât cei de la Casa Regală au fost nevoiți să clarifice situația și să dea o declarație lămuritoare referitoare la lipsa verighetei Prințului William.

Motivul pentru care Prințul William nu poartă verighetă este unul mult mai simplu: pur și simplu nu se potrivește stilului său. El consideră că este o chestiune de preferințe personale și că nu este relevant în căsnicie. Desigur, este evident că nici Kate nu este deranjată de decizia lui William, având în vedere că situația nu s-a schimbat. De altfel, Prințul nu a cedat nici presiunilor care probabil că au venit din partea celorlalți membri ai Casei Regale, având în vedere că aceasta este o încălcare a protocolului. Nu este însă prima oară când Prințul William și Kate Middleton încalcă protocolul de la Casa Regală - cuplul s-a dovedit a fi „rebel” din multe puncte de vedere!

Aceasta este încă o dovadă că frumosul cuplu calcă pe urmele părinților lui William, în special pe cele ale Prințesei Diana, care a reușit să arate lumii o latură mai umană a familiei regale, motiv pentru care a fost atât de îndrăgită.

Ce părere ai despre faptul ca Prințul William nu poartă verighetă? Crezi că este opțiunea lui sau că ar trebui să respecte protocolul?

Descoperă și cele mai râvnite secrete de frumusețe ale lui Kate Middleton!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. 10 citate despre căsătorie care te vor impresiona (157 vizite)
  1. 10 citate despre căsătorie care te vor impresiona (0 comentarii)

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!