Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să bei o cafea la restaurantul lui Constantin Enceanu: „În alte părți este cu mult mai scump”

Constantin Enceanu, în vârstă de 61 de ani, se numără printre cei mai iubiți interpreți de muzică populară de la noi din țară. Oamenii îl admiră pentru talentul său, dar mulți nu bănuiesc nimic despre latura lui de antreprenor.
Da, ai înțeles bine! Cântărețul nu face bani doar din muzică. Acesta s-a lansat de ceva timp și în lumea afacerilor și pare să îi meargă chiar foarte bine.
Află cât costă o cafea în restaurantul lui Constantin Enceanu și pe cine și-a ales drept colaborator la pizzerie!
Cât trebuie să plătești dacă vrei să bei o cafea în localul lui Constantin Enceanu din Filiași
Constantin Enceanu și-a deschis o pizzerie în Craiova și un restaurant în Filiași. Ambele afaceri au succesul așteptat, căci artistul s-a asigurat că alege prețuri decente pentru preparatele din meniu. De asemenea, s-a asigurat că angajații lui sunt bine instruiți și pot oferi servicii de calitate.
Într-un interviu acordat pentru click.ro, Constantin Enceanu a dezvăluit care este prețul unei cafele la el în local și l-a comparat cu prețul pieței.
„Este o cafea de origine, un amestec de cafea, din Etiopa, Brazilia și din Peru. Este o cafea mult mai scumpă, decât cafeaua normală, dar pentru cunoscători face diferența! Prețul unei cești de cafea este, la noi, de 9 lei. Preț pentru toate buzunarele, în alte părți este cu mult mai scump.”, ne-a declarat interpretul de muzică populară pentru sursa menționată.
Constantin Enceanu, ajutat de copii, adică de fiică și de ginere, a pus și bazele unei pizzerii. Iată cât de mândru vorbește despre această afacere de familie:
„Această pizzerie este deschisă într-un spațiu pe care l-am avut închiriat cuiva și, cum expirase contractul, ginerele și fiica mea, cei care de altfel se ocupă și de localul din Filiași, m-au rugat să facem aici o pizzerie.
Am fost de acord, l-au și decorat foarte frumos, cu ajutorul unor specialiști în domeniu. Ei se ocupă mai mult, este o afacere de familie, eu i-am mai ajutat cu bani. Sunt tare mândru de ei, sunt foarte serioși în tot ceea ce fac, s-au ocupat enorm și de promovarea afacerii, dar și de angajați.”

„Îl plătim ca să învețe angajații să prepare celebrul blat italienesc”
Artistul nu s-a temut să recunoască și faptul că a apelat la ajutorul cuiva mai priceput în domeniu, pentru a se asigura că angajații săi reușesc să prepare blatul ideal pentru pizza. Este vorba despre Cătălin, fiul lui Romică Țociu, deja cunoscut pentru talentul său în bucătărie.
„Și Cătălin și-a deschis anul trecut o pizzerie, în București, așa că am apelat la ajutorul lui, pentru afacerea noastră. Îl plătim ca să învețe angajații să prepare celebrul blat italienesc, pufos și gustos. Cătălin este, de fapt, unul dintre cei mai talentați specialiști în pizza, din București, a fost și la Chefi la cuțite, la Antena 1. Dar, el și tatăl lui au afacerea lor, iar eu o am pe a mea.”, a mai zis cântărețul.
Constantin Enceanu nu este singura vedetă care în timpul liber își îndreaptă atenția spre domeniul HoReCa. Andreea Bănică, Simona Halep, Adrian Minune, Gică Hagi, Smiley, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor și Monica Anghel sunt doar câteva dintre numele care au început să descopere tainele antreprenoriatului.



Surse foto: Facebook, Facebook
Surse articol: Click, Cancan, Libertatea
Tags: Vedete Romania