Ce a anunțat Nadine la împlinirea a 44 de ani. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea

Ce a anunțat Nadine la împlinirea a 44 de ani. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 30 IUNIE: Nadine dă, zilele acestea, examenul de foc al vieții ei - Bacalaureatul. Cum era de așteptat, emoțiile îi sunt la cote maxime, mai ales că face acest lucru la o vârstă... neobișnuită.

Frumoasa mulatră le-a povestit celor de la Impact că a început în forță primul examen: ”Ei bine, omul acela a început să ne ureze baftă, să fim atenţi la cerinţele subiectului şi alte lucruri importante, desigur, dar care păleau în faţa descifrării subiectului în sine. Îmi venea să sar şi să-l strâng de gât, ca să dea drumul la plicul cu subiecte, să aflu mai repede ce am de rezolvat. Că de o lună nu mai pot dormi noaptea din cauza lor”.

„Am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viaţă mea – prima zi de BAC. M-am înscris la liceu la 38 de ani, iar azi, extrem de emoţionată, la 44 de ani, alături de copiii de 14 ani, am dat şi eu una dintre probele examenului maturităţii. Pentru mine, frumuseţea acestui moment are şi un simbolism aparte, şi anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viaţa sa, aşa încât să îi fie mai bine pe mai departe şi, totodată, să poate face pace cu ce a fost. Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neaşteptat, această zi a fost încununată de prezenţa, în faţa liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuţa Drondoe, şi a directorului liceului unde am terminat şcoală” - a scris Nadine pe contul ei de Instagram.

Cum i s-a părut prima probă? Ne spune chiar ea: “Eram pregătită pentru orice, aşa că nuvela nu m-a surprins. Şi asta chiar dacă la simularea de examen a căzut tot un subiect despre nuvelă. Ba chiar vă pot spune că am tratat aşa cum se cuvine subiectele, dar şi că am preferat să tratez povestea lui Alexandru Lăpuşneanu, nu “Moara cu noroc”, al lui Slavici. Iar asta fiindcă iubesc romantismul, cu poveştile sale grozave între alb şi negru, între îngeri şi demoni. Nici nu am îndrăznit vreodată să sper, să mă rog la toţi sfinţii pentru asemenea subiecte, vă rog să mă credeţi“.

-----------------------------

Simpatica fostă prezentatoare TV Nadine a împlinit pe 24 februarie 44 de ani, ocazie cu care a lăsat să-i scape un mic secret din casă - se pregătește pentru examenul de Bacalaureat. Da, niciodată nu e prea târziu și ea o demonstrează lumii cu brio!

Nadine, in gradina cu lopata in mana, scoate buruieni

"Azi împlinesc 44 de ani! Nici mult, nici puțin. Se simt... ma simt vintage. Ca de obicei, recunoscătoare ca ii am și ca au venit pe bine, la bine și cu bine. Nu ma simt ca la 20, nici ca la 30, ma simt ca la 44. Abia ii aștept pe următorii. Pe bune! "

Nadine s-a pus serios pe treabă și învață cot la cot cu fiul ei de 11 ani, după cum ea însăși a mărturisit pentru colegii de la Antena Stars: „Eu învăţ pentru BAC şi el îşi face lecţiile lângă mine. În fiecare zi venim cu caietele. Eu învăţ la ale mele, el învaţă la ale lui”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nadine (@nadinevoindrouh)

 

Cât despre o revenire în televiziune, pare a nu se pune problema momentan. Fosta prezentatoare este foarte mulțumită de viața ei de acum - ocupat de familie, de blog și, desigur, învățatul pentru examenul de Bacalaureat, pe care-l va susține în toamnă.

Îi ținem pumnii și o felicităm pentru decizie!

 

Surse foto: Instagram Nadine

Articolul urmator
Viața miliardarului care și-a donat toată averea de 8 miliarde de dolari! A murit la 92 de ani, dar nu înainte de a susține pentru ultima dată cauzele umanitare în care credea
Viața miliardarului care și-a donat toată averea de 8 miliarde de dolari! A murit la 92 de ani, dar nu înainte de a susține pentru ultima dată cauzele umanitare în care credea
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!
Incepe quiz
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.