Ce a făcut Maurice Munteanu pentru a slăbi peste 20 de kilograme într-un an: „E atât de simplu...”

Ce a făcut Maurice Munteanu pentru a slăbi peste 20 de kilograme într-un an: „E atât de simplu...”

Ramona Jurubita

Este fashion editor și jurat la „Bravo ai Stil”, emisiunea prin intermediul căreia a intrat în casele și în sufletele oamenilor. Foarte multe persoane au început să-l îndrăgească pentru sinceritatea și naturalețea de care dă dovadă în orice moment. Totuși, de-a lungul timpului, au existat și oameni care l-au jucat pentru diverse aspecte ale vieții sale personale.

În trecut, Maurice Munteanu (45 de ani) a fost criticat pentru orientarea lui sexuală, dar și pentru aspectul fizic. Nu mai este un secret că multă vreme a avut câteva kilograme bune în plus și că nu îi păsa de acest detaliu. Dar, la un moment dat, ceva l-a făcut să ia atitudine și să își dorească să slăbească. În numai un an, juratul emisiunii de la Kanal D a apărut pe micile ecrane cu o altă înfățișare. Care să fi fost cura pe care a urmat-o? Ei bine, chiar el a dezvăluit că nu este vorba despre nicio dietă. Pare de necrezut, dar nu a apelat la nicio metodă chinuitoare pentru a obține silueta dorită.

Maurice Munteanu într-o ținută all black, sprijinindu-se de peretele unui club din București.
Maurice Munteanu după ce a slăbit 23 de kilograme

„Nu am făcut nimic, am slăbit, atât. Mă rog, nimic, ceva am făcut, dar în niciun caz ce credea lumea, că m-am operat la stomac și alte porcării de genul acesta. Nu. Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: “Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri”. Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt.”, a povestit pentru Ego în septembrie 2022.

Deși mulți nu cred că doar moderația l-a ajutat să dea jos 23 de kilograme într-un an, el susține acest fapt de fiecare dată când are ocazia.

„Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă.”, a spus la Kanal D când a fost întrebat despre procesul de slăbire.

Fashion editorul a recunoscut că înainte nu s-a gândit prea mult la sănătatea lui și la aspectul fizic. De asemenea, și-a spus părerea cu privire la această situație nefericită în care se află multe alte persoane – este vorba despre ignoranță și despre alegerea de a trăi în minciună. Mulți dintre aceia care își dau seama că au acumulat multe kilograme în plus, încearcă să se mintă că problema nu este atât de gravă.

„Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. Noi știm, de fapt, ce avem de făcut. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile.”

Maurice Munteanu a mai recunoscut că înainte de procesul de slăbire făcea multe excese când venea vorba de satisfacerea plăcerilor. Se pare însă că are un alt stil de viață acum.

„Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Vrei să îți spun ceva, nici măcar nu e greu pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declic-ul.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maurice_munteanu (@maurice_munteanu)

În prezent, Maurice Munteanu este mândru de schimbarea pe care a făcut-o și nu se ferește să vorbească și despre momentul care l-a împins către decizia radicală de a renunța la prăjeli, dulciuri și alcool. Iată ce a mai dezvăluit pentru Ego:

„Momentul a fost după o petrecere care s-a desfășurat la un restaurant foarte simpatic. Era ziua unei prietene, ne amețisem foarte, foarte tare toți cetățenii participanți acolo. Mă rog, mulți veniseră după ani și ani de absență din România, din toate colțurile, New York, Geneva, Hamburg, Paris, prieteni pe care nu îi văzusem de foarte multă vreme. A mai fost și pandemia. Amețiți fiind, am plecat acasă.
A doua zi, când am fost tot acolo, în același restaurant, să iau un prânz târziu, când am văzut nota și am constatat că eu, de fapt, băusem, în afară de multe pahare de șampanie și vreo 19 sau 20 de digestive duble, în momentul acela am realizat că m-am prostit destul, că m-am jucat cu ușa de la lift destul. În momentul acela am realizat că fie mă aleg pe mine, fie chestia asta o să mă doboare. Și m-am ales pe mine.”

Ca să se simtă mult mai bine și în plan sufletesc, vedeta a îndepărtat cât de mult a putut și stresul care îl măcina în fiecare zi. Acum, stă departe de oamenii, locurile, acțiunile și obiectele care nu îi aduc niciun fel de confort emoțional.

În ciuda reușitei sale demne de admirat, încă există persoane care îi lasă cuvinte răutăcioase în secțiunea de comentarii de la fotografiile de pe Instagram. Sunt femei care insistă că și-a făcut operație de micșorare de stomac și că o asemenea transformare nu era posibilă pe altă cale. Vedeta s-a săturat să tot dea explicații, așa că a transmis un mesaj dur pentru toate femeile care îl critică într-un fel sau altul:

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagram-ul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.
Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block.”, a scris Maurice Munteanu pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maurice_munteanu (@maurice_munteanu)

Tu ce părere ai despre ambiția lui de a renunța la tot ce îi făcea rău la nivel fizic și psihic? Gestul său este un exemplu care ar putea ajuta multe persoane să se simtă mai bine în pielea lor.

Minodora a ajuns la o siluetă demnă de un fotomodel, după ce a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme! Secretul din spatele siluetei de invidiat a cântăreței

Surse foto: Instagram, InstagramInstagram

Surse articol: EgoLibertateaAquarelle

Articolul urmator
Brooke Shields a mărturisit că a fost violată în tinerețe. „Nu m-am luptat atât de mult. Pur și simplu am înghețat”
Brooke Shields a mărturisit că a fost violată în tinerețe. „Nu m-am luptat atât de mult. Pur și simplu am înghețat”
Treci repede peste despartiri?
Incepe quiz
Treci repede peste despartiri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.