Ce afaceri are familia Simonei Halep și ce sume de bani încasează

Ce afaceri are familia Simonei Halep și ce sume de bani încasează

Alida Enache

Familia Simonei Halep o duce foarte bine din punct de vedere financiar! La cei 39 de milioane de dolari pe care campioana i-a câștigat până acum din tenis, pe tot parcursul carierei sale se adaugă și profiturile obținute de pe urma hotelurilor deținute de către familia sa în puncte cheie ale României. Cifrele de afaceri sunt, cu adevărat, considerabile!

S-ar putea spune că Simona Halep este o mașină de făcut bani la câte milioane de dolari a strâns până acum! „Cea Mai Populară Jucătoare”, după cum a fost numită în 2014, a câștigat până acum aproximativ 39 de milioane de dolari din meciuri, iar banii continuă să vină. Un milion de euro i-au intrat în conturi doar anul acesta, după ce a obținut un titlu, la Melbourne, în ianuarie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Celebra sportivă nu se bazează, totuși, doar pe câștigurile obținute din sport, deși sunt considerabile. Aceasta mai primește sume de ordinul milioanelor de dolari și pentru contractele de imagine și publicitate care i se oferă constant.

Și cum Simona Halep a ajuns multimilionară din tenis, familia sa nu s-a putut lăsa mai prejos. Mama, tatăl și fratele ei se pot lăuda, de asemenea, cu câștiguri substanțiale, căci fiecare dintre aceștia deține mai multe afaceri. De la domeniul hotelier, la restaurante, dezvoltare și promovare imobiliară și fabricare de panificație, produse din lactate și brânzeturi, familia Halep le-a făcut pe toate!

Imagine cu Simona Halep care ține în mână un trofeu, alături de familia sa

De exemplu, Conform fanatik.ro, pentru anul 2021, firma SNH GOLD Imperial din Constanța, deținută de Stere Halep, tatăl campioanei, are o cifră de afaceri de aproape 500.000 de lei. Profiturile declarate depășesc 1,5 milioane de lei, mai precis, peste 300.000 de euro.

Imagine cu Simona Halep alături de tatăl ei în casă

Stere Halep mai deține, de asemenea, o companie în domeniul fabricării pâinii, a prăjiturilor și a produselor de patiserie, denumită Duo T-H Impex. Cifra de afaceri pentru anul 2021, în acest caz, este de-a dreptul impresionantă. Vorbim aici despre o sumă care depășește milioane de lei (peste 3.5 milioane de euro), cu un profit de 1,4 milioane de lei (în jur de 280.000 de euro). Cifrele sunt în scădere cu o treime față de anul 2020.

Nicolae Halep, fratele sportivei de performanță, trage și el din greu alături de familia sa. Acesta conduce alături de tatăl său o afacere cu hoteluri, SH Resort, unde, bineînțeles, cei doi sunt și acționari. Aici, cifra de afaceri depășește 2,5 milioane de lei (peste 500.000 de euro), iar profitul se arată de-a dreptul imens - peste 300.000 de lei (aproximativ 60.000 de euro).

Fratele Simonei Halep conduce și o companie în domeniul dezvoltării și promovării imobiliare, New Concept Imob. Pentru 2021, cifra de afaceri este de aproape 1,5 milioane de lei (puțin sub 300.000 de euro), iar profitul obținut se ridică la peste 740.000 de lei (aproximativ 150.000 de euro).

Și cum Nicolae și Stere Halep o duc atât de bine, ce am mai putea spune despre mama campioanei, Tania! Aceasta și-a dovedit talentul de antreprenoare prin intermediul companiei Halepis Prod, unde a reușit să obțină o cifră de afaceri de peste 420.000 de lei. Profitul, în acest caz, este de aproximativ 25.000 de lei (în jur de 5.000 de euro). Impresionant, nu-i așa?

Citește și: Ce spune Simona Halep despre căsnicia ei, la două luni de la nuntă

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Fanatik, Digisport, Playtech

Articolul urmator
De ce refuză Sânziana Buruiană să-și ducă fiicele la o școală privată. "Să dau fetele la o școală particulară mi se par bani irosiți aiurea"
De ce refuză Sânziana Buruiană să-și ducă fiicele la o școală privată. "Să dau fetele la o școală particulară mi se par bani irosiți aiurea"
Ce rol joci în familia ta?
Incepe quiz
Ce rol joci în familia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.