Ce au în comun aceste vedete? S-au iubit, la un moment dat, cu aceeași persoană

Ce au în comun aceste vedete? S-au iubit, la un moment dat, cu aceeași persoană
Ramona Jurubita

Persoanele publice ajung adesea în vizorul presei din orice motiv, dar mai ales când formează cupluri cu alte vedete. Relațiile lor sunt intens mediatizate și toți cei ce le urmăresc activitatea în mediul online vor să fie la curent cu noutățile din viața amoroasă. Sunt vedete de la noi care fac tot posibilul să-ți țină idilele departe de ochii curioșilor, dar sunt și cei ce preferă "să-și spele rufele" în public, astfel că internauții ajung să fie la curent cu toate iubirile și despărțirile lor.

Sigur și ție îți vin în minte cel puțin două nume de femei din showbiz care au iubit același bărbat sau doi bărbați care au luptat pentru a cuceri inima aceleiași femei. Iar lista este foarte lungă și nu se rezumă doar la Mihaela Rădulescu și Andreea Marin care și-au împărțit, pe rând, viața cu Ștefan Bănică Junior; așa-zisa lor "rivalitate" a fost dezbătută deja în lung și-n lat, cu toate că cele două au declarat în repetate rânduri că nu au nimic de împărțit. 

E normal ca fiecare om să aibă mai multe relații până își dă seama care este persoana lângă care vrea să rămână. Totuși, nu putem să ne prefacem că trecutul nu mai există, având în vedere el a pus bazele versiunii noastre prezente. Asta înseamnă că și numele celebre au cel puțin un/o fost/ă de care își vor aminti pentru totdeauna.

Mai ții minte vremurile în care actorii sau artiștii tăi preferați erau în brațele fostelor iubiri? În galeria foto găsești toate detaliile despre cele mai controversate căsnicii sau despărțiri din lumea mondenă și afli cine a rămas, în cele din urmă, cu mult dorita vedetă.

Mihaela Radulescu și Andreea Marin Vezi galeria foto » Dida Drăgan și Silvia Dumitrescu Lia Bugnar și Theo Rose

Surse foto: FacebookInstagramFacebookFacebookFacebookInstagramInstagramInstagramFacebookInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram, Instagram

Surse articol: LibertateaNewsweekFanatikClickRetetesivedeteEgoLibertateaPlaytechVivaRadioimpulsCapitalClickLibertatea

Articolul urmator
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.