Ce mai face Radu Ille, îndrăgitul interpret de muzică populară care a lucrat 8 ani în Mina Vulcan

Ce mai face Radu Ille, îndrăgitul interpret de muzică populară care a lucrat 8 ani în Mina Vulcan

Ramona Jurubita

Radu Ille (53 de ani) este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, nu doar pentru talentul de care dă dovadă în fiecare zi, ci și pentru simțul umorului și pofta de viață care îl definesc. Artistul este întotdeauna sincer cu fanii săi, care ar vrea să primească mai des vești despre viața lui personală.

A ales însă discreția și vorbește rar în public despre ce i se întâmplă în afara scenei. Totuși, când se ivește ocazia, oferă câteva detalii în interviuri sau pe rețelele sociale despre familie și reușitele din plan profesional.

Este destul de activ în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu spectacolele programate sau cu melodiile ce urmează a fi lansate. Dar în ultima vreme, ceva s-a schimbat în viața lui, pentru că a publicat tot mai rar imagini din culisele vieții de artist.

Urmăritorii lui s-au îngrijorat pentru prima dată în iunie 2023, când au pierdut complet legătura cu el, pentru că nu a mai avut vreme să navigheze pe Internet. A lucrat la un proiect important, doar că mulți oameni credeau că a pățit ceva.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars a vorbit despre lipsa de pe rețelele sociale și a asigurat pe toată lumea că este bine, povestind cum își umple timpul în ultima vreme:

„Mă uit pe Facebook, pe Instagram, n-am postat de la ziua mamei mele. N-am postat nimic. Dar ultima imagine e imaginea măicuței mele. Deci, de patru săptămâni eu nu am mai postat nimic. Pregătesc un proiect fain. Prima piesă la care lucrez este ceva fain, e ceva de suflet. Sunt trăirile mele acolo, de ceva vreme. De mult. Te rog să mă crezi că sunt un om care are o credință (în Dumnezeu) pe care nu mi-a dat-o nimeni și nu mi-o poate lua nimeni. Așa sunt eu. Am o mare, mare credință.”

Radu Ille fericit, admirând cerul și natura din jur
Radu Ille în prezent, la 53 de ani

Ce probleme de sănătate îi dau bătăi de cap lui Radu Ille

Următorul moment de panică pe care l-au trăit cei mai înfocați fani ai artistului a avut loc în august 2023, când acesta a publicat o imagine cu el, întins în pat și cu perfuzia în mână.

„Am lăsat clopu și microfonu să se hodinească. O zi, două în perfuzii, corpușoru să se întărească. Pentru că în weekend sunt așteptat de fanii mei din județul Mureș și tocmai din Buzău. Și trebe musai, da musai să fiu IO, RADU ILLEEEE. Dragii mei, vă doresc sănătate… sănătate… și muuuultă, multă sănătate, că-i mai bună decât toate!!! Doamne Ajută!”, a fost mesajul pus de Radu Ille în dreptul imaginii de pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu ILLE (@raduille)

A lămurit ulterior situația, după ce a primit foarte multe comentarii la postarea cu pricina. Prietenii din mediul virtual i-au urat „Sănătate!” și „Însănătoșire grabnică!”, dar unii dintre ei și-au făcut tot felul de scenarii cu privire la starea lui de sănătate.

Într-un interviu acordat publicației Playtech, a oferit mai multe detalii despre ce i s-a întâmplat.

„Mi-a fost foarte rău. Am stat pe perfuzii, trei zile, mi-au băgat vitamine, mi-a fost foarte rău, am avut epuizare fizică, a fost și foarte cald. Nu mă mai puteam mișca, dar, cu credință, și cu chef de viață, am depășit, acum mă simt mai bine, marți voi cânta din nou. Copiii și soția n-au știut, erau în Spania, n-am vrut să se sperie.”

Radu Ille a lucrat 8 ani în Mina Vulcan

Înainte de a ajunge un artist de renume, Radu Ille a avut o viață complet diferită. A urcat pe culmile succesului abia după ce a cunoscut abisul întunecat al muncii grele. A fost miner aproape un deceniu, iar toată acea perioadă i-a afectat organismul, dar fiind faptul că pe atunci aspira praful negru de cărbune în fiecare zi. Din păcate, multe dintre problemele dobândite nu s-au vindecat nici astăzi.

„Am lucrat, timp de 8 ani, în mină, unde am văzut și sânge, unde nu vedeam lumina zilei. Când am terminat treaba cu mina, nu mă mai puteam mișca de spate, aveam mari probleme la coloană, nu puteam ridica nici măcar o cană, m-au diagnosticat și cu ulcer.

Am și ceva probleme la plămâni, acolo ceva nu este bine. Nu am fost fumător, dar am inspirat praf de cărbune în mină echivalentul a 25.000 de țigări. Când ieșeam din mină, de la program, aveam fața neagră și scuipam smoală. Doar ochii și dinții se mai vedeau de mine.”, și-a amintit el despre acea perioadă grea.

Și cel mai greu i-a fost în 2020, când a avut COVID-19. La problemele de sănătate pe care le are, un astfel de virus putea chiar să îi pună viața în pericol.

„Nu a fost deloc ușor. Nu ai chef de nimic, nu-ți simți capul, dar cred că marele meu noroc a fost că nu am avut nevoie de ajutorul ventilatoarelor mecanice. Cel mai greu a fost însă să stau departe de copiii mei.”, a declarat artistul pentru publicația Impact.

Și că tot a venit vorba de copiii săi, trebuie să știi că Radu Ille are o familie fericită. Este un tătic mândru, un soț iubitor și știe cum să îi protejeze pe cei dragi.

Artistul are doi copii pe care și i-a dorit enorm

Visul său a fost să aibă o familie, doar că a devenit tată destul de târziu, consideră el. Dar nici nu mai contează vârsta pe care o avea când i s-a născut primul copil, căci a întinerit în momentul în care l-a văzut pentru prima dată pe fiul lui Radu (18 ani). Apoi a apărut în viața lui și mezina Elli Maria (9 ani).

„Ei sunt comorile mele, alături de Nina, soția mea.”, a spus într-un interviu mai vechi.

Întâlnirea cu soția sa Nina i-a schimbat viața, iar acum este un om împlinit, căci are tot ce își dorește: o familie și o carieră de succes.

„Mi-am dorit foarte mult o familie. Nici nu știi ce-am avut în sufletul meu, când vedeam familii cu prunci. Măi și mi-a venit, cam târzior, așa e. Dar mi-a venit rândul la o familie. Am întâlnit-o pe Ninuța. E adevărat că nu a fost ușor, dar uite că am ajuns cumva. Că am vrut să mă însor la 13 ani prima dată.”, a mărturisit el.

Radu Ille pe scara de îmbarcare în avion, alături de soția sa Nina și de copiii lor, Radu și Elli Maria
Radu Ille alături de soția sa Nina și de copiii lor, Radu și Elli Maria

După ce și-a speriat de câteva ori fanii cu pățaniile sale și cu absența de pe rețelele sociale, acum Radu Ille s-a conformat. Publică mai des conținut pe Instagram și pe Facebook, fiindcă nu vrea să mai instaureze panica în rândul urmăritorilor săi. Acolo își anunță spectacolele și este tot numai un zâmbet în fiecare postare.

Ce face și cum arată în prezent Marina, fiica Marinei Almășan. A plecat la studii în Franța și nu s-a mai întors. "Nu pot fi de acord cu desprinderea copiilor noștri de țara lor"

Surse foto: InstagramInstagramInstagram

Surse articol: A1CapitalVivaVivaLibertatea

Articolul urmator
Se apropie de 50 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari. Ce secret are Radu Vâlcan
Se apropie de 50 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari. Ce secret are Radu Vâlcan
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.