Ce poveste tristă de viață a ascuns Puiu Călinescu, unul din numele de aur ale scenei din România

Ce poveste tristă de viață a ascuns Puiu Călinescu, unul din numele de aur ale scenei din România
Ramona Jurubita

Imaginea lui Puiu Călinescu va rămâne multă vreme în mintea generației care urmărea cu sufletul la gură peripețiile celor din „Brigada Diverse” (B.D.). Ba mai mult, chiar și copiii lor știu de această capodoperă a filmului românesc și au avut ocazia de a auzi povești despre Trandafir, simpaticul personaj al acestei serii.

Când a interpretat acest rol, Puiu Călinescu a jucat alături de alte nume mari precum Dem Rădulescu, Jean Constantin, Toma Caragiu, Sebastian Papaiani. Dar până să cunoască ascensiunea profesională a avut de înfruntat multe obstacole, căci viața nu a fost deloc blândă cu el.

Alexandru Călinescu, pe numele său real, a fost unul dintre cei mai buni și mai iubiți actori de comedie din România. Filmele în care a jucat vor rămâne pentru totdeauna comori ale cinematografiei românești, mai ales că ele au ajuns să fie cunoscute și peste hotare. Omul care a făcut milioane de suflete să râdă cu gura până la urechi a avut o copilărie foarte tristă. Oare a găsit un refugiu în această atitudine mereu optimistă?

După ce vei afla prin câte a trecut, ți se va părea extrem de ciudată diferența dintre stilul său de viață și aparițiile de pe scenă sau din filme. Este o poveste dureroasă care îți va lăsa un gust amar. S-ar putea să te întrebi „De ce un om atât de bun a trebuit să îndure atâtea nedreptăți și de ce soarta a fost atât de crudă cu el?”.

În galeria foto vei găsi detalii importante despre parcursul său profesional, dar și despre toate problemele care l-au copleșit în plan personal.

Vezi și: Top 5 cele mai bune comedii romanesti

A avut o copilărie foarte grea Vezi galeria foto » Deși nu a fost un elev eminent, a reușit să ajungă un actor de mare succes Care a fost secretul carierei sale de neegalat

Surse foto: Facebook, FacebookFacebookFacebook, captura Youtube, Facebook, Facebook

Surse articol: AvantajeTeatrultanase3dotsClvfilmOkmagazine

Articolul urmator
Viața demnă de scenariu de film a unei voci de aur. Ce poveste a ascuns Aretha Franklin
Viața demnă de scenariu de film a unei voci de aur. Ce poveste a ascuns Aretha Franklin
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.