Ce probleme are Andreea Tonciu cu fiica ei: "Eu nu mă înțeleg cu fata mea"

Ce probleme are Andreea Tonciu cu fiica ei: "Eu nu mă înțeleg cu fata mea"

Ramona Jurubita

Andreea Tonciu de altădată nu mai există! Bruneta este o cu totul altă persoană de când a devenit mamă, iar în ultimii ani s-a concentrat exclusiv pe creșterea fiicei sale. A refuzat să apară în lumina reflectoarelor când a venit vorba de subiecte mondene sau scandaluri, fiindcă și-a dat seama că liniștea din familie este mai importantă decât notorietatea în showbiz. Deși face tot ce poate pentru a fi o mamă bună, are și ea momente în care nu știe cum să abordeze discuțiile cu Rebecca Ana-Maria (6 ani).

În cadrul emisiunii „Consilier de vedetă”, fosta asistentă TV a vorbit despre problemele pe care le întâmpină ca mamă și a cerut ajutorul unui psiholog pentru a gestiona mai ușor anumite situații.

Crede-mă că eu nu mă înțeleg cu fata mea, pentru că am răsfățat-o extrem de mult și am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine și familia mea, că din cauza mea copilul este atât de răsfățat. Ajută-mă cu un sfat, că toată lumea mi-a sărit în cap.”, a spus Andreea Tonciu pe canalul de Youtube WOWnews.

Andreea Tonciu alături de soțul ei și fiica lor, într-un celebru hotel din Dubai
Andreea Tonciu alături de soțul ei și fiica lor

Felicia Akkaya este psiholog acreditat și a oferit explicații și soluții pentru problema de care s-a lovit Andreea Tonciu în interacțiunea cu fetița ei care împlinește 7 ani pe 8 iunie 2023.

„Nu e de mirare și că ți-au sărit în cap, nici că încercăm să ne răsfățăm copiii. Până la urmă ne sunt dragi și ne dorim cumva să le fie bine, să le facem toate mofturile, să fie fericiți, să vedem acea sclipire din ochișorii lor, de aici până la momentul la care să li se pară că totul li se cuvine și că pot să ni se urce chiar și în cap, mai puțin.

7 ani e o vârstă minunată, frumoasă, în care copilul încă își dorește să interacționeze cu tine, dar este și vârsta când începem să înțelegem regulile. Inițial, trebuie să ai o discuție cu ea, să înțeleagă că este important să coopereze cu tine. Încet, încet să cauți câte un lucru pe care să îl lucrați împreună de comun acord. Tot ce înseamnă expunere media înseamnă responsabilitate. Faptul că îți pasă de copilul tău, de cum te înțelegi cu Rebeca este esențial. Tu trebuie doar să păstrezi comunicare cu ea. Încet, încet se va schimba dacă va simți că nu are loc. Trebuie să găsești un motiv pentru care să determini în timp o schimbare.”, a explicat Felicia Akkaya, la WOWnews.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

„Este foarte dependentă de mine”

Andreea Tonciu și fiica ei Rebecca petrec foarte mult timp împreună, iar relația lor este una extrem de strânsă. În 2022, când fosta asistentă TV a fost plecată în republica Dominicană pentru a concura în show-ul „Survivor”, cea mică i-a simțit lipsa foarte tare. I-a fost greu să se acomodeze fără persoana care era mereu lângă ea, dar a avut parte de grija și afecțiunea celorlalți membri din familie. Tatăl și bunicii nu au ezitat să o răsfețe la fel de tare, pentru a suplini dragostea de mamă care îi lipsea.

„Copilul e traumatizat de ceea ce vede la televizor. Plânge non-stop când vede că pierde Andreea. E șocată! Dacă ar vedea-o Andreea n-ar sta nici o clipă acolo! Când a văzut că i-a fost rău, a plâns. A văzut-o și pe targă! A fost o traumă pentru ea! În fiecare zi îi face desene și le pune în plicuri.”, dezvăluia atunci mama Andreei Tonciu, în emisiunea „La Măruță”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

Acum cele două sunt din nou de nedespărțit și Andreea Tonciu este conștientă că trebuie să impună anumite limite pentru a o ajuta pe fetiță să devină mai independentă. În prezent, Rebecca este clasa zero, dar urmează să înceapă școala și nu va mai putea lipsi de la ore pentru a-și însoți mama peste tot pe unde merge.

„Stai să vezi… fiind clasa zero, eu am zis că mai poate să lipsească. A lipsit în octombrie, două săptămâni, pentru că am fost în Egipt. Acum o să lipsească iar, pentru că plecăm pe 12 ianuarie și ne vom întoarce abia pe 28 ianuarie. Deci, toată luna ianuarie nu o să fie la școală Rebi. Dar, este de iertat, pentru că este clasa zero, pregătitoare. De la anul, probabil, că va trebui să mă conformez, dar, dacă stau bine să mă gândesc, atunci când o să plec într-o vacanță o să o iau și pe ea. Nu contează o săptămână. Facem și noi escapade mai scurte.

Este foarte dependentă de mine. Nu poate sta fără mine și nici eu nu pot sta fără ea. Și plânge după mine, chiar nu am cum. Nici eu nu pot să plec în nicio vacanță fără fata mea. De fiecare dată când am avut de promovat anumite hoteluri în Dubai, în Egipt, am luat-o cu mine. Nu am cum! Fără ea nu pot!”, a spus bruneta.

Rebecca este fiica pe care Andreea Tonciu o are cu afaceristul Daniel Niculescu, bărbatul care i-a devenit soț în 2016.

Dana Rogoz are probleme cu fetița ei, Lia: "Mă doare, jur!"

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: WowbizRomaniatvClick

Articolul urmator
Andreea Tonciu, despre posibilitatea ca fiica ei să pozeze nud în viitor: „Vedetele mari, de afară, fac chestia asta”
Andreea Tonciu, despre posibilitatea ca fiica ei să pozeze nud în viitor: „Vedetele mari, de afară, fac chestia asta”
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.