Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce soră frumoasă are Mircea Badea, WOW! Cum arată și cu ce se ocupă sora controversatului prezentator TV

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Pe cât de dur și intransigent pare la televizor. pe atât de sensibil este Mircea Badea în viața de zi cu zi. Cel puțin așa susține Naty Badea, sora controversatului prezentator de la Antena 1, care a fost sancționat de multiple ori de CNA pentru stilul său considerat vulgar și agresiv. 

mircea badea

Sursa foto: Pinterest

Relația dintre Natalia și Mircea Badea este foarte strânsă, mai ales că este singura soră a prezentatorului TV. Mircea Badea este cât se poate de discret în ceea ce privește viața sa de familie, așa că puțini știu detalii despre rudele sale apropiate. 

Chiar dacă nu este la fel de celebră ca fratele ei, Naty Badea este o persoană cu totul deosebită. La fel de frumoasă, pe cât este de deșteaptă, ea are multe lucruri cu care se poate lăuda.

Te invităm să descoperi în galerie câte ceva despre sora prezentatorului emisiunii ”În gura presei” și despre relația incredibilă cu fratele ei. 

 

Natalia Badea este o adevărată frumusețe

Natalia Badea este o adevărată frumusețe

Deși a împlinit 40 de ani, Naty Badea este o femeie foarte frumoasă, cu o carieră de invidiat. Scriitoare, prezentatoare TV,  translator la Cotroceni, sunt numai câteva dintre realizările cu care se poate lăuda sora lui Mircea Badea. În plus, arată de-a dreptul senzalional!

Sursa foto: Facebook

Naty Badea este producător la Antena 3

Naty Badea este producător la Antena 3

Natalia Badea lucrează la Antena 3 ”dintotdeauna”, adică încă de la deschiderea postului TV. 

”Sunt producător la Antena 3 de când s-a inventat postul. Am venit aici cam cu șase luni înainte de prima emisie. Era încă moloz pe jos. Dintotdeauna sunt la Antena 3. Sunt producător al emisiunii Previziuni. Încep serviciul la ora 06.00, în zori. Ne adunăm cu toată echipa, pregătim subiectele, imaginile, tot ce trebuie. Noi avem și foarte multe rubrici. Este o emisiune grea. Apoi stau trei ore în emisie în regim de direct. Este o muncă destul de grea și mă consumă mult. După o zi mai dificilă, cu multe breaking news-uri, te simți cam epuizat.

”Nu am un statut preferențial. Sunt un producător ca alți producători. Am anumite hobby-uri, uite, mai scriu o carte și am un frate celebru. Dar în rest, sunt la fel precum ceilalți producători de la Antena 3.”, a spus Naty pentru DC News, adăugând că nu are avantaje pentru că este sora lui Mircea Badea, deși au existat astfel de prejudecăți. 

Sursa foto: Facebook

În trecut, a lucrat ca translator la Cotroceni

În trecut, a lucrat ca translator la Cotroceni

Înainte de a deveni producător TV, Naty Badea a avut, de asemenea, un post important: a fost translator la Cotroceni, pentru președintele Emil Constantinescu. De altfel, la origine, este profesoară de italiană. O experiență interesantă în această perioadă a fost vizita Papei Paul al II lea la București. 

”Când a venit Papa Ioan Paul al II-lea, am fost translatorul președintelui Emil Constantinescu în toate pregătirile și negocierile care s-au purtat atunci. Timp de patru ani am lucrat ca translator la Cotroceni”, a povestit Naty Badea la Antena 3.

Sursa foto: Facebook

Naty Badea și-a lansat a treia carte

Naty Badea și-a lansat a treia carte

Natalia Badea este și scriitoare și și-a lansat deja a treia carte. Romanul 'Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!'  prezintă o poveste de dragoste, iar toate cele 318 de pagini ale sale au fost scrise integral pe telefonul mobil.

”Împlinesc o vârstă rotundă și mi-am dăruit un autoroman. Am zis să îl scot acum. L-am scris tot pe telefonul mobil. Am încercat pe foi, am încercat pe laptop, dar nu am reușit. M-am gândit să îi și contactez pe cei de la Cartea Recordurilor să îi întreb dacă a mai făcut cineva așa. Romanul are șapte povești de iubire, o singură protagonistă, Clara Stănescu și fiecare poveste are o etichetă. Ea organizează o cină misterioasă. Finalul este unul foarte neașteptat.”, a declarat Natalia la Sinteza zilei, adăugând și că mama sa, care lucrează ca redactor de carte, a fost principalul ei critic.

Anterior, sora lui Mircea Badea a mai publicat două volume de poezii, ”Sunt Aici!' şi „Sunt încă Aici'. Pentru volumul ”Sunt aici!”, Naty a câștigat  "Premiul de Debut 2017", oferit de filiala Brasov a Uniunii Scriitorilor din România.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta