Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru prima zi de școală

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru prima zi de școală

Alida Enache

Acum că a început școala, Carmen Iohannis și-a reluat și ea activitatea de profesoară. Prima Doamnă a României este chiar și dirigintă anul acesta, preluând o nouă serie de boboci, motiv pentru care prima zi de liceu a fost cu adevărat înduioșătoare pentru ea. Chiar și așa, cum sau fără emoții, aceasta a strălucit de-a dreptul în ținuta pe care a ales-o pentru acest moment special!

Carmen Iohannis, acum în vârstă de 61 de ani, nu a vrut să renunțe la meseria sa atunci când a primit titlul de Primă Doamnă a României. Deși soțul ei a ajuns la Cotroceni, aceasta a preferat să rămână la Sibiu, acolo unde locuia alături de acesta, și să continue să le predea elevilor ei.

Soția lui Klaus Iohannis este profesoară de Engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, iar anul acesta a preluat rolul de dirigintă. Ea va îndruma timp de patru ani o clasă de Științe ale Naturii – bilingv Engleză, actuala IX E.

Imagine cu Carmen Iohannis la festivitatea de deschidere a anului școlar

Și cum ieri, 5 septembrie, a început școala pentru toți elevii din România, Carmen Iohannis a fost și ea prezentă în curtea colegiului la care predă. Pentru acest moment important, profesoara a ales să se îmbrace cu o rochie neagră, elegantă, lungă până la genunchi, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale crem și cu o geantă în aceeași nuanță.

Primă Doamnă a României a impresionat, într-adevăr, cu simplitatea și rafinamentul său, însă discursul pe care l-a ținut la festivitatea de deschidere a ajuns la inimile tuturor.

Imagine cu Carmen Iohannis alături de elevii săi

„Întotdeauna, o zi emoționantă! E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe, ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune!

De aceea, vă doresc tuturor elevilor, părinților, bunicilor și colegilor mei dascăli un an școlar cu multe rezultate bune, cu sănătate și cu multă bucurie, multă răbdare din partea profesorilor pentru copii și invers.

Imagine cu Carmen Iohannis lângă un birou plin cu cărți

Mai mare nerăbdare pentru mine să îi văd și să vedem cum o să ne înțelegem și cum o să colaborăm împreună, dar sper să fie foarte bine!

Cu asta ne hrănim, asta ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul nostru și al școlii, înseamnă că vom progresa”, a spus ea.

În plus de asta, ”doamna dirigintă” a marcat evenimentul și cu o postare în mediul online, unde a distribuit fotografii în care apare atât lângă foștii ei elevi, cât și lângă bobocii pe care îi va ghida începând cu toamna aceasta.

”Orice început este o provocare, să sperăm cu reușite! Succes în Noul an școlar!”, a scris ea, în mediul online.

Citește și: Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României

Surse foto: Youtube, Youtube, Facebook, Facebook, Getty

Surse articol: Tvmania, Libertatea, Antena3

Articolul urmator
Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”
Ce spune Carmen Harra despre legătura dintre Smiley și Gina Pistol: „Este o relație karmică”
Ce tinuta ti se potriveste de Anul Nou?
Incepe quiz
Ce tinuta ti se potriveste de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.