Cele două momente dramatice din viața Andreei Marin. Nimeni nu merită așa durere!

Cele două momente dramatice din viața Andreei Marin. Nimeni nu merită așa durere!

Alida Enache

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Marin, Zâna Surprizelor! Cu o carieră de succes de peste 20 ani, Andreea, în vârstă de 46 de ani, este și va rămâne pentru totdeauna o divă a televiziunii românești, cucerind publicul, încă de la debutul ei, cu eleganța și inteligența sa.

Deși apare mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, nu este un secret faptul că fosta Zână a Surprizelor a fost pusă la încercare de multe ori pe parcursul vieții sale. Ea a dovedit de fiecare dată că este o femeie puternică și că poate depăși orice. Chiar și așa, există anumite aspecte din viața Andreei Marin peste care nu va putea trece niciodată. Vedeta de televiziune a trecut printr-o dramă cumplită care i-a dat viața peste cap. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță la Kanal D, detalii cutremurătoare despre evenimentul tragic care i-a marcat viața.

Andreea Marin îmbrăcată în albSursa foto: Facebook

Înainte de a o avea pe fiica ei, Violeta, Andreea Marin a avut două sarcini extrauterine. Vedeta a fost nevoită să renunțe la cele două sarcini din cauza complicațiilor, iar acest lucru i-a frânt inima. 

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.”, a declarat Andreea.

Cea de-a doua sarcină a pierdut-o chiar de ziua ei.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie și, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniștea și mintea mea derula la nesfârșit: și dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima șansă', a explicat Andreea în urmă cu ceva timp.

 Andreea Marin face un selfieSursa Foto: Facebook

Deși a fost foarte greu să ducă o sarcină până la capăt și să aducă un copil sănătos pe lume, într-un final, frumoasa brunetă a născut-o pe Ana Violeta în anul 2007, alături de fostul ei soț, Ștefan Bănică.

Vedeta a mai făcut și alte dezvăluiri emoționante în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță. Se pare că fiica sa, Violeta, a fost foarte afectată de divorțul părinților ei. Ea avea doar cinci ani în momentul în care Andreea și Ștefan s-au separat.

Andreea Marin și Ana Violeta fac un selfie

Sursa foto: Facebook

„Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză. Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.”, a mai spus Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin s-au căsătorit în anul 2006, iar mariajul lor a durat șapte ani.

Citește și: Violeta dă din casă! Ce spune fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică despre părinții ei

Surse articol: Playtech, Fanatik, Viva

Sursa foto principală: Youtube

Articolul urmator
Povestea de viață a lui Marin Moraru. Cum a ajuns copilul sărac din inima Bucureștiului să cucerească toți românii
Povestea de viață a lui Marin Moraru. Cum a ajuns copilul sărac din inima Bucureștiului să cucerească toți românii
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.