Violeta dă din casă! Ce spune fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică despre părinții ei

Violeta dă din casă! Ce spune fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică despre părinții ei

Alida Enache

UPDATE 30 august: Ce mare s-a făcut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr! Chiar și "Zâna Surprizelor" e conștientă de asta, mai ales că acum fiica sa este o mândră liceană. Într-o postare recentă pe pagina personală de Instagram, vedeta a vorbit despre cum se simte ea, ca mamă, acum că micuța ei de altădată s-a transformat într-o adolescentă în toată firea.

"La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc "liceu" acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede... Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă... Și ce nesfârșită dragoste!", a scris ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

--------------

Știrea inițială

Violeta (14 ani), fiica Andreei Marin (46 ani) și a lui Ștefan Bănică Jr. (54), a făcut dezvăluiri neașteptate în legătură cu părinții ei. Fără doar și poate, în spatele unui copil atât de reușit, se află doi părinți la fel de minunați! Și Violeta are aceeași părere și nu este de mirare faptul că folosește doar cuvinte de laudă la adresa acestora.

Despre mama sa, adolescenta a spus că este o femeie foarte puternică, un exemplu de urmat pentru toată lumea. Își dorește foarte mult să fie ca ea, mai ales că se înțeleg extraordinar de bine. Violeta și Andreea se consultă mereu atunci când vine vorba de decizii importante.

Violeta Bănică stă pe niște scăriSursa foto: Instagram

„De multe ori mă iau după instinct doar pentru că nu sunt foarte multe chestii care mă apasă sau care mi se pare că mă afectează. Când este ceva important o întreb și pe mama… Este o femeie dedicată, o femeie foarte puternică. Vreau să fiu și eu o femeie foarte puternică”, a spus Violeta în cadrul unei emisiuni.

Violeta a mai adăugat că este foarte mândră de mama ei, fiind o persoană faimoasă și influentă.

„Sunt foarte mândră de mama. Prima dată când am văzut-o la televizor m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face. Cred că pe la 4-5 ani chiar am înțeles. Nu a spus niciodată că se definește prin job-ul ei sau prin fapul că este populară, ci prin acțiunile ei”, a mai menționat ea.

Andreea Marin și Violeta în vacanță se plimbă cu barca și fac un selfieSursa foto: Facebook

Deși relația lor este foarte bună, frumoasa adolescentă și-a dorit, totuși, să îi reproșeze mamei sale un lucru. Se pare ca unul dintre defectele Andreei Marin este faptul că nu poate fi punctuală. Ea întârzie mereu.

„Întârzie tot timpul. Zice că plecăm la o oră și plecăm cu trei ore mai încolo”, a mărturisit Violeta.

„Sunt serioasă în afara familiei. În familie cer înțelegere”, a fost replica mamei sale.

Adolescenta a mai făcut dezvăluiri și în legătură cu relația dintre ea și tatăl ei, fostul soț al Andreei Marin. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, petrec timp împreună și își arată afecțiunea prin gesturi mici, dar semnificative.

Violeta și Ștefan Bănică fac un selfie la concertul lui ȘtefanSursa foto: Facebook

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a povestit fiica celor două vedete.

Ajunsă la vârsta adolescenței, Violeta este o adevărată domnișoară. Își face deja planuri de viitor și ia singură deciziile importante. Nici nu ai zice că are doar 14 ani! Ea se concentrează pe studii și pe pasiunile ei și își dorește să se mute în America. În ceea ce privește cariera, Violeta ia în considerare avocatura, dar și domeniul artistic.

Citește și: Andreea Marin, la un pas de suicid: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Surse articol: Cancan, Redacția, InfoCaras

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Bănică! Sofia are iubit la 14 ani
Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Bănică! Sofia are iubit la 14 ani
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.