Cele mai nepotrivite perechi de celebrități din toate timpurile. Ce era în mintea lor?

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Jennifer Love Hewitt and Jamie Kennedy

Jennifer Love Hewitt și Jamie Kennedy

Cei doi au jucat împreună în Ghost Whisperer și au început apoi o poveste de dragoste care a durat în jur de un an, dar Jamie nu a putut suporta atenția constantă a presei și hărțuielile paparazzilor. Deși publicul nu îi considera potriviți, Jennifer și Jamie s-au iubit intens timp de un an, dar apoi fiecare a apucat-o pe drumul său. Cu toate acestea, Jamie păstrează numai sentimente calde față de fosta sa iubită. 

Sursa foto: Pinterest

Moby and Natalie Portman

Moby și Natalie Portman

Cântărețul a fost multă vreme subiectul bârfelor legate de sexualitatea sa, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze. Ba chiar a avut și o scurtă relație cu Natalie Portman, care s-a terminat la fel de repede cum a început, mai ales că a determinat o mulțime de zvonuri pe care Moby le-a catalogat drept ”crize de tocilari”, făcând aluzie la rigiditatea concepțiilor publicului. 

Sursa foto: Pinterest

Carson Daly and Tara Reid

Carson Daly și Tara Reid

Pe când Carson era gazda popularei emisiuni Total Request Live, iar Tara devenise una dintre cele mai hot tinere actrițe de la Hollywood, cei doi au început o relație pe care o declarau foarte serioasă, ajungând chiar să se logodească. Carierele lor distincte i-au despărțit. ”Eu eram foarte serios implicat în emisiune, iar ea voia doar să filmeze, iar în timpul liber să se distreze. Acest lucru nu prea s-a potrivit cu mine.”, a mărturisit Carson, care a mai adăugat că nu mai vrea să se întâlnească cu celebrități, ci își dorește o relație cu o persoană obișnuită, pentru că este în căutarea altor valori decât cele ale starurilor. 

Sursa foto: Pinterest

Tom Cruise și Cher

Tom Cruise și Cher

Deși par atât de diferiți, diva pop și celebrul actor au format o pereche la mijlocul anilor '80, iar Cher a rămas cu o amintire foarte frumoasă despre simpaticul Cruise. A declarat chiar într-un interviu că Tom Cruise face parte din topul primilor 5 ei 5 iubiți preferați. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator Viața inconfundabilei Sanda Țăranu, una dintre cele mai iubite crainice ale Televiziunii Române din toate timpurile

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.