Cele mai scurte căsnicii de la Hollywood

Cele mai scurte căsnicii de la Hollywood

Sorina Corneanu

Statisticile arată că jumătate din căsnicii sunt supuse, încă de la început, eșecului, ajungând inevitabil la divorț. Iar dacă acestor statistici li se mai adaugă strălucirea reflectoarelor și tentațiile unei lumi în permanentă schimbare, așa cum e lumea artei, atunci datele s-ar putea să arate o creștere și mai drastică a ratei divorțurilor.

Vezi cele mai frumoase cupluri celebre ale anului 2017!

Credeai că nu poți fi căsătorit pentru câteva ore? Iată că doar câteva ore sunt suficiente, cel puțin pentru multe cupluri celebre, pentru a-și da seama că au făcut cea mai proastă alegere atunci când și-au unit destinele.

Cele mai scurte căsnicii care au uimit Hollywoodul

Elisabeth Moss  și Fred Armisen -11 luni. După o „îndrăgostire” fulgerătoare și o căsătorie pe măsură, cei doi au divortat după doar 11 luni împreună, ambii susținând că a fost cea mai îngrozitoare experiență pe care au trăit-o până atunci și că se bucură că aceasta s-a încheiat curând, fără a fi copii implicați la mijloc sau ani care să devină de coșmar.

Elizabeth Taylor și Conrad Nicky Hilton, Jr. - 9 luni. O dragoste fulgerătoare, căreia i-a urmat o căsătorie la vârsta de numai 18 ani, care s-a încheiat la fel de fulgerător, după mai puțin de 9 luni. Elizabeth Taylor și-a dorit libertatea înapoi în momentul în care a simțit că soțul ei a transformat-o, așa cum spune ea, într-o păpușă gata să se supună dorințelor și așteptărilor sale.

Jennifer Esposito  și Bradley Cooper - 6 luni. S-au căsătorit în preajma Crăciunului și au divorțat înainte de vara următoare. În mai puțin de 6 luni, cei doi au ajuns la concluzia că experiența lor romantică a fost, de fapt, o întâmplare, iar momentele frumoase au fost net inferioare crizelor de gelozie. Mai mult decât atât, în 2014, în cartea sa, Jennifer l-a numit pe Bradley „manipulator fără pereche”!

Drew Barrymore  și Tom Green - 5 luni. Da, după doar 5 luni, Tom Green a depus dosarul de divorț, motivând că diferențele dintre ei sunt mult prea mari. „Drew este o femeie minunată. O iubesc foarte mult. Aș fi vrut ca această căsnicie să reziste. Îi doresc multă fericire”, a declarat Tom. Cei doi au rămas foarte buni prieteni.

Renée Zellweger  și Kenny Chesney - 4 luni. După 4 luni pline de pasiune, în care totul părea perfect între cei doi, Renée a depus actele de divorț. Deși gurile rele au încropit tot felul de povești, implicându-l pe Kenny inclusiv într-o poveste cu un homosexual, adevărul a fost altul. În momentul în care acesta a fost condamnat pentru fraudă, actrița a decis să îl părăsească.

Ali Landry și Mario Lopez - 18 zile. Iată și cuplul care a bătut recordul! După o nuntă fastuoasă, o lună de miere extravagantă și câteva zile de dragoste nebună, cei doi și-au spus adio la fel de repede cum s-au îndrăgostit, după ce Mario Lopez și-a înșelat soția la numai o săptămână după nuntă. Două săptămâni mai târziu, când aceasta a aflat, toate scuzele soțului său, legate de atracția care „nu a însemnat nimic”, au fost în zadar. Frumoasa Ali a decis să își caute în altă parte sufletul pereche și să rupă răul de la rădăcină!

Cher  și Gregg Allman - 9 zile. Nouă zile au fost suficiente pentru ca două personalități atât de libertine și puternice să își consume pasiunea și să își spună adio… dar rămân cu tine. Pentru încă 3 ani, cei doi au rămas împreună pentru a contribui la creșterea armonioasă a fiului lor!

Să fi fost iubire, atracție sau doar o pasiune nedefinită care i-a unit pentru o perioadă atât de scurtă? Oricum, numărul zilelor petrecute împreună contează mai puțin. Esențiale sunt sentimentele care îi leagă sau nu pe oameni. Și, așa cum se spune, decât o relație ca o luptă continuă, mai bine fiecare pe drumul lui. Regulă valabilă, bineînțeles, pentru orice cuplu!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Se știu de la 14 ani și au una dintre cele mai stabile căsnicii din showbiz. Totul despre relația dintre Mihai Bobonete și soția lui
Se știu de la 14 ani și au una dintre cele mai stabile căsnicii din showbiz. Totul despre relația dintre Mihai Bobonete și soția lui
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.