Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cele mai șocante crime de la Hollywood

Vineri, 18.05.2018
de Sorina Corneanu

Celebritățile au vieți spectaculoase, dar asta nu inseamnă că nu pot fi atinse de tragedie. Din contră, strălucirea și traiul lor tumultuos devin, deseori, ținte ale obsesiilor și invidiei celorlalți. Crimele șocante de la Hollywood, deși sunt un hobby absolut morbid, reprezintă un capitol de mare interes pentru America.

Descoperă câteva dintre cele mai șocante crime de la Hollywood

Sharon Tate

Actrița Sharon Tate este victima celebră a liderului cultului Charles Manson. Deși nu Charles a fost cel care a ucis-o, învățăturile și viziunile sale au fost preluate de urmașii săi, responsabili pentru celebra crimă. Sharon Tate a fost cunoscută pentru rolul ei în filmul „Valea păpușilor” și în numeroase pelicule europene. Drama actriței se învârte mai ales în jurul faptului că, în momentul uciderii, aceasta era însărcinată în 8 luni. Pe 9 august 1969, patru dintre urmașii lui Manson au invadat casa lui Tate și au împușcat-o.

sharon tate

Foto: Pinterest

Nicole Brown și Ron Goldman

În 1994, moartea cuplului Nicole Brown și Ron Goldman a cutremurat America. În cei 23 de ani de când a fost săvârșită crima, autoritătile nu au reușit să găsească alt suspect în afară de fostul soț al lui Brown, O.J. Simpson, acuzat în repetate rânduri de violență domestică. Pentru că probele adunate nu au fost relevante, Simpson nu a fost găsit vinovat de crimă în urma procesului din 1995.

nicole brown

Foto: Pinterest

Biggie Smalls & Tupac Shakur

Uciderea brutală a celebrilor rapperi Biggie Smalls și Tupac Shakur a șocat lumea Hollywoodului. Pe 9 martie 1997, Smalls, la numai 24 de ani, a fost împușcat de un membru al unei bande din Los Angeles, încă necunoscut. Cu câteva luni înainte, pe 7 martie 1996, Tupac Shakur a fost ucis în circumstanțe similare, într-un schimb de focuri de arme. În timp ce aștepta la semafor, mașina lui Shakur a fost blocată de un Cadillac fără numere de înmatriculare, din care au fost trase focuri de armă asupra artistului.

tupac shakur

Foto: Pinterest

Dorothy Stratten

Iepurașul Playboy Dorothy Stratten a fost ucisă la vârsta de doar 20 de ani. După apariția în revista Playboy, la doar 19 ani, Dorothy a avut un succes fulminant în decursul a mai puțin de un an, fiind invitată în numeroase emisiuni de succes. În această perioadă, ea l-a cunoscut și pe Paul Snider, care i-a devenit soț și puțin mai târziu... ucigaș. Snider, proxenet și condamnat pentru numeroase infracțiuni, a ucis-o pe Dorothy după ce aceasta, în urma abuzurilor sale repetate, a îndrăznit să ceară divorțul.

dorothy stratten

Foto: Pinterest

John Lennon

John Lennon rămâne cunoscut ca unul dintre cei mai cinstiți, pașnici și sensibili oameni și muzicieni, tată și soț devotat. După 30 de ani de carieră strălucitoare, Lennon a fost împușcat mortal în seara de 8 decembrie 1980, în New York, de Mark David Chapman. Chapman a fost găsit la locul crimei citind cartea „Catcher în the Rye”, despre care a susținut că ar fi conținut motivul pentru care l-a împușcat pe Lennon.

john lennon

Foto: Pinterest

Gianni Versace

Gianni Versace, renumit creator de modă, nu mai are nevoie de prezentare Împreună cu sora sa, Donatella Versace, Gianni a fost un lider în modă, de la mijlocul anilor '70 până la moartea sa, în 1997. La momentul morții sale, Versace trăia în Miami Beach împreună cu partenerul său, Antonio D'Amico. Creatorul de modă a fost împușcat pe treptele conacului său din Miami. Ucigașul său, Andrew Cunanan, s-a sinucis opt zile mai târziu.

versace

Foto: Pinterest

Phil Hartman

Phil Hartman, unul dintre cei mai mari actori de comedie, cunoscut pentru rolul din „The Simpsons” și din celebra comedie „Jingle All the Way”, a fost ucis chiar de soția sa, Brynn, după 10 ani de căsnicie. Phil Hartman s-a luptat îndelung să își ajute soția să renunțe la consumul de droguri și alcool, însă zadarnic. În seara de 27 mai 1998, actorul a amenințat-o pe Brynn că o va părăsi. Într-un acces de furie, Brynn și-a împușcat soțul. Analizele ulterioare au arătat că aceasta a acționat sub influența alcoolului și a drogurilor.

Phil Hartman

Foto: Pinterest

Ronni Chasen

Celebrul publicist de la Hollywood, Ronni Chasen, reprezentant al multor actori, regizori și compozitori, printre care Michael Douglas, Danny Boyle și Hans Zimmer, a fost considerat o voce puternică și fascinantă a presei. În noiembrie 2010, când se întorcea de la premiera celui mai recent film al lui Cher, „Burlesque”, Chasen a fost împușcat într-o tentativă de jaf a lui Harold Martin Smith. Deși nu s-au găsit niciodată dovezi concrete, s-a considerat că accidentul ar fi fost, de fapt, o crimă cu premeditare.

Ronni Chasen

Foto: Pinterest

Sal Mineo

Sal Mineo a fost un star în plină ascensiune la Hollywood în anii 1950. Cunoscut mai ales pentru rolul lui Plato din „Rebel fără cauză”, actorul și-a găsit, după 1976, un job stabil în teatrul din Francisco. Într-o seară, când se întorcea acasă dupa o repetiție, Sal Mineo a fost brutal înjunghiat în inimă, aparent fără motiv, de către infractorul Lionel Ray Williams.

Sal Mineo

Foto: Pinterest

Elizabeth Short (Black Dhalia)

Uciderea frumoasei Elizabeth Short rămane unul dintre cele mai șocante cazuri de crimă ale Americii. Ajunsă în America pentru a-și reface viața după cel de-al Doilea Război Mondial, Elizabeth Short a devenit rapid celebră în lumea Hollywoodului. Tânăra care speră să-și găsească faima la Hollywood a fost găsită moartă în Leimert Park, în dimineața zilei de 15 ianuarie 1947.

Crima a fost denumită de presă „The Black Dahlia Murder”, făcând trimitere la părul negru al actriței, recent devenită celebră pentru filmul „The Blue Dahlia”. Ucigașul ei nu a fost găsit niciodată, pentru că presupunerile legate de suspecţi nu au condus către probe concrete.

Elizabeth Short

Foto: Pinterest

Vezi detalii legate de uciderea lui Elizabeth Short!

Hollywoodul este tărâmul multor crime șocante, cele mai multe dintre ele rămânând nerezolvate, lucru care le face și mai fascinante pentru pasionații de mistere.  

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!