Clipe cumplite pentru Mădălin Ionescu: tatăl său și-a dat ultima suflare, chiar în brațele sale

Clipe cumplite pentru Mădălin Ionescu: tatăl său și-a dat ultima suflare, chiar în brațele sale

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Clipe cumplite pentru Mădălin Ionescu. Tatăl său, pe nume Marin Ionescu, s-a stins din viață, lăsând un gol imens în sufletele apropiaților săi.

Cunoscutul prezentator TV a fost cel care a dat vestea tristă în mediul online, duminică, pe data de 15 august. Părintele său și-a dat ultima suflare chiar în brațele sale, înconjurat de familie. Mădălin a publicat pe contul său personal de socializare un mesaj cutremurător, în care a descris ultimele clipe din viața tatălui său, dar și alte detalii semnificative din trecutul său. 

madalin ionescu, alaturi de tatal sau, care s-a stins din viata

Sursa foto: Facebook

"Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor"

Omul de televiziune mărturisește că l-a iubit enorm pe părintele său, care a fost un om bun, iubitor și foarte grijuliu și s-a arătat împăcat cu decesul. Bărbatul s-a luptat ani de zile cu o boală greu de descris în cuvinte. 

marin ionescu, tatal lui madalin ionescu, s-a stins din viata

Sursa foto: Facebook

"Tatăl meu s-a stins seara trecută... în prezența mea și a mamei mele... Așa a fost să fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El... s-a numit Marin și dincolo în preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor! Nu o să pot uita vreodată contorsionarea specifică a momentului în care sufletul se desprinde de trup... și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute, după ce văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tată, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită", a scris el, pe Facebook.

Mădălin este îngeununcheat de durere după moartea tatălui său, care i-a fost un exemplu și i-a călăuzit mereu pașii. Marin Ionescu a adus o contribuție mare hidrocentralelor românești, după cum prezentatorul mărturisește, iar bunătatea și generozitatea i-au fost caracteristice pe parcursul vieții. La rândul său tată de trei copii, prezentatorul nu a ezitat să transmită un îndemn pentru fanii săi.

Citește și: De ce copiii din prima căsătorie a lui Mădălin Ionescu au rămas la prezentator, și nu la mama lor. S-a aflat motivul

"Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt... îl cunosc tot cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanistă puternică și o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiunii care l-a marcat în ultimii ani.

Tata a fost unul dintre ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria față de țară, fără să ceară aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului. Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc... golul lăsat e imens. Regretele de asemenea... Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!", a mai scris el, în mediul online.

Surse articol: Wowbiz / Viva! / EVZ

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Mădălin Ionescu, adevarul despre începutul relației lui cu frumoasa Cristina Șișcanu. Aceasta a fost acuzată pe nedrept că a distrus o familie
Mădălin Ionescu, adevarul despre începutul relației lui cu frumoasa Cristina Șișcanu. Aceasta a fost acuzată pe nedrept că a distrus o familie
Cine va fi ultima ta dragoste?
Incepe quiz
Cine va fi ultima ta dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.