Codin Maticiuc, declarație șocantă despre mama copilei lui: "Femeia este nebună!"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Codin Maticiuc ne-a obișnuit deja cu asprimea și sinceritatea declarațiilor sale din mediul online, afaceristul fiind un împătimit al dezbaterii pe teme diverse pe rețele sociale.

De această dată, în vizorul său a intrat chiar Ana, iubita și mama fetiței sale, despre care a făcut o mărturisire care i-a șocat pe internauți. "Gagica mea e nebună", își începe el postarea.

La prima vedere, ai crede că milionarul își dojenește iubita, însă în realitate el a încercat să transpună în cuvinte pasiunea ei pentru experițiile pe munte, în stilul său caracteristic, foarte sarcastic de altfel.

codin maticiuc, alaturi de iubita lui, ana

Sursa foto: Instagram

"Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme, dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște zice că face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără ea. Ei, pe lângă astea trei, ea mai face așa, 'de plictiseală': 18 minute de plank (sau cum s-o scrie că eu nici de scris nu știu darămite să-l fac). 18 minute în continuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune ca un antrenament întreg.

În fine, începeți să înțelegeți că am dreptate că o fac nebună, dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună. Cum a terminat ea munții de la noi acum două săptămâni a plecat în Tanzania (Africa) să urce pe Kilimanjaro (5 895 de metri). Nu s-a dus ea pe Mont Blanc, de exemplu, (4 800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru că e nebună. O să ziceți că ce contează încă o mie de metri. Contează și o să vă dumiriți și voi de îndată.

În primul rând, trebuie să știți că oficial, declarat, 10 oameni care încearcă să urce pe acest munte mor în fiecare an. Neoficial vreo 30. Dați un Google, chiar vă rog. Clar trebuie să fii nebun să-ți asumi acest risc. N-a plecat singură, a plecat cu Tea prietena ei de la Radio Zu care citește știrile în fiecare dimineață și soțul acesteia. Ăia doi cumva mai nebuni decât a mea, căci erau mai puțin pregătiți fizic.

Iar cum s-a întâmplat: au plecat împreună cu alți nebuni de prin lume adunați și câțiva ghizi care îi mai ajutau să care echipament, De ce să care mă întrebați? Pentru că e nebună. Nu, scuze, Pentru că ei au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade Celsius și au ajuns în vârf la -30.

Urcușul s-a petrecut în șase zile cu o medie de 6-8 ore pe zi până unde ghizii făceau corturile și stabileau un basecamp. Nu se făcea mai mult pentru că ai nevoie să te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie să iei pastile de rău de înălțime. De la 2 000 de metri Teei și soțului au început să le fie rău și să le curgă sânge din nas. Anei mele nu, așa că ea mai făcea undeva la 5-6 ore pe zi niște trasee adiacente. De ce? Știți deja", a scris el, pe Instagram.

iubita lui codin maticiuc, in expeditie pe Kilimanjaro

Sursa foto: Facebook

Codin contină postarea și detaliază, pe larg, mai multe peripeții trăite de Ana în călătoriile sale pe munte, neezitând să includă, pe alocuri și laude pentru performanțele sale sportive.

"Toată șmecheria a ținut-o și pe ea până la 5 000 de metri când s-a făcut ultima bază. Nu vă spun că îi era extrem de frig noaptea în sacul de dormit pe care s-a ambiționat să îl închirieze ca să 'nu arunce cu banii, să facă economie'. De ce? Pentru că sunt eu nebun de data asta și nu i-am impus să-și ia naibi cele mai scumpe echipamente pentru că sunt oricum cât nota mea la Nuba. În fine...

Ei, de la 5 000, cum vă spuneam, a început calvarul până și pentru nebuna mea. Au leșinat toți pe rând de câteva zeci de ori până în vârf și îi trezeau ghizii dacă mai pot sau dacă mai vor să continue. Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe câte alte suferințe fizice. Coborârea urma să fie alte trei zile până jos cu dormit în corturi. În cât timp a făcut-o a mea? În 12 ore, dintr-o bucată, singură, că n-am mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper că ați înțeles deja că femeia e nebună probabil și-o fi dat seama și ăla.

În concluzie, vă spun că degeaba am gagică frumoasă, deșteaptă și mamă eroină, pentru că e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun, ci și prost pentru că o las să plece pe Everst cum plănuiește! Gata!", a mai scris actorul.

Deși Ana este foarte discretă și rareori intervine în comentarii, de această dată ea a publicat un mesaj, iar răspunsul său a făcut deliciul internauților.

Citește și: Codin Maticiuc, craiul de Dorobanți, s-a întors la viața de noapte care l-a consacrat

"O să mă lași, iubitule! Că și eu 'te las' să faci tot ce vrea sufletul tău. Când va veni negocierea, o să insiști tu să plec. Iar eu o să-ți multumesc din nou pentru susținere", a transmis Ana.

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară. Cum a ales să facă marele anunț

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.