Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete din România a dat o veste tulburătoare fanilor pe 1 februarie 2021. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut public faptul că au decis să se despartă, după 9 ani de relație. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui video făcut împreună de cei doi foști iubiți, iar fanii au fost peste măsură de îndurerați și șocați de cele aflate.

UPDATE 18 septembrie 2023: La aproape trei ani de la despărțirea care a zguduit showbiz-ul românesc, Cristina Ciobănașu a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre tot ce a simțit înainte și după ce a rupt relația de aproximativ un deceniu pe care o avea cu Vlad Gherman. Invitată în podcastul radioului ZU, vedeta a făcut mărturisiri sincere și emoționante despre trecutul său amoros. Chiar dacă în ultimii ani a evitat să vorbească despre relația cu fostul partener, acum a oferit mai multe detalii ca niciodată despre adevăratul motiv care a făcut-o să ia decizia separării. Iată ce i-a spus Emmei de la Zu în podcastul DilEMMA:

„Am avut și presiunea tuturor oamenilor care se așteptau ca noi să îmbătrânim împreună. Mie mi-a fost foarte greu să spun nu mai vreau să fim în relația asta. Mi-a luat foarte mulți ani. Și m-am simțit vinovată că nu mai vreau. Din cauza asta am stat și am zis că nu sunt normală la cap. Eu trebuie să mă chinui, în continuare, să vreau, dar sufletul meu nu mai voia acolo. Eu eram cea care se întreba, se îndoia și își punea problema că eu distrug basmul.”

Din spusele sale reiese că hotărârea decisivă nu a fost luată de pe o zi pe alta, ci în mulți ani în care a simțit că sufletul ei nu mai aparține acelei relații. Greul a venit abia după, când s-a lovit de părerile negative ale celor din jur, mai ales că unii au acuzat-o pe ea că ar fi vrut să încheie o poveste ce a inspirat atât de mulți tineri. Replicile dure îndreptate asupra ei au fost și principalul motiv care a făcut-o să nu mai fie atât de prezentă în lumea mondenă. În cadrul aceluiași podcast a dezvăluit simte acum, după aproape trei ani în care a încercat constant să formeze în jurul ei un scut care să o aparele de vorbele rele:

„Despărțirea de Vlad care s-a întâmplat acum doi ani jumate m-a dezechilibrat mult pentru că, pe lângă foarte mulți oameni care ne-au susținut, chiar dacă noi ne-am separat, au fost și foarte mulți oameni care n-au înțeles sau au ales, din spatele tastaturii, să arunce cu hate (ură). Chestia asta m-a debusolat un pic. Mi-am dorit un pic de umbră, mi-am dorit să nu mai atrag atenția oamenilor decât cu ceea ce fac în plan profesional. Mi-am dorit să excelez din punctul ăsta de vedere și să nu mai conteze atât de mult alegerile din plan personal. Mi s-a demonstrat că, după nouă ani în care am vorbit frumos despre o relație care chiar a fost frumoasă, vestea a fost primită ca un cutremur. Ca și cum decizia noastră (...) ar fi putut fi a altora decât a noastră. Chestia asta m-a speriat foarte tare.

Nu are legătură cu Vlad, nu are legătură cu oamenii care până la urmă și-au dat cu părerea, asta e, na. (...) M-a dezechilibrat și m-a speriat fix chestia asta că pe mine m-a afectat părerea lor. Și am zis că asta e, trebuie să mă retrag puțin și să mă reclădesc. Știi? Să demontez tot ce credeam înainte. Am simțit nevoia să mă retrag, să dărâm tot ce învățasem înainte despre mine și despre modurile mele de a face față unei situații dificile și să încerc să reclădesc la loc. Nu sunt călită, sunt la fel de terci.” 

UPDATE 19 iulie 2023: Deși au trecut doi ani de la separarea celor doi artiști, unii dintre fanii lor încă nu s-au împăcat cu decizia pe care aceștia au luat-o. Ar fi vrut să îi vadă încă împreună și să se bucure de longevitatea cuplului lor. Acești oameni ar trebui să înțeleagă că doar ei știu ce este mai bine pentru ei și ce le aduce echilibru emoțional. Se pare că hotărârea de a o lua-o pe drumuri separate le-a adus liniște și fericire, amândoi fiind acum în alte relații. Cristina Ciobănașu se iubește cu medicul stomatolog Alexandru Mureșan, iar Vlad Gherman are planuri serioase de viitor cu actuala sa parteneră, actrița Oana Moșneagu.

Pentru a face pe toată lumea să înțeleagă că decizia a fost bine cântărită, Cristina Ciobănașu a oferit mai multe detalii despre despărțire în podcastul lui Radu Țibulcă. În primul rând, a ținut să explice de ce a insistat atât de mult să rămână prietenă cu fostul iubit, în ciuda vorbelor urâte pe care i le adresau unele persoane care o considerau vinovată pentru suferința simțită de actor. 

„Tot procesul ăsta ne-a făcut să ne dăm seama că noi am trăit atât de multe lucruri împreună și am crescut împreună, încât ar fi foarte nasol pentru noi pe viitor, pentru amintirile noastre, pentru ceea ce vom fi, ar fi păcat să o rupem brusc și fiecare să își vadă de ale lui. Eu una mi-am dorit foarte mult, el a înțeles după. El nu înțelegea cum văd eu varianta asta de a ne înțelege după despărțire plauzibilă, el nu înțelegea. Am încercat să-i explic, i-am zis că o să putem, o să se poată. Dar să-mi spună dacă nu își dorește, pentru că eu nu pot să forțez un om să facă ceva ce nu vrea.”, a declarat Cristina Ciobănașu la „Vin de-o poveste”:

Mulți au crezut că doar Vlad Gherman suferă în urma despărțirii, pentru că el a fost acela care și-a exprimat mai mult sentimentele în acea perioadă. Pentru a se descărca, a compus inclusiv o piesă intitulată „Până să te pierd”. În tot acest timp, fosta lui parteneră suferea în tăcere și a preferat să se retragă într-un con de umbră. Abia la doi ani distanță a mărturisit că i-a fost extrem de greu să treacă peste.

„Eu am preferat să îmi duc suferința și etapa asta de despărțire în liniște, în propria carapace, pentru că nu mi-a plăcut niciodată ideea de a-ți spăla rufele în public, dar nu asta era de fapt, că noi nu ne spălam rufele în public. Eu nu am fost atât de puternică, încât să pot să vorbesc în perioada aia public despre ce simt, ce trăiesc, cât de dărâmată sunt, cât de greu îmi e să mă trezesc, că nu pot să adorm, că mă uit pe poze cu amintiri, că ascult muzica noastră și plâng la volan. N-am putut. Mai ales că îmi doream ca oamenii să treacă peste decizia noastră din plan personal să putem să ne continuăm carierele.”, a mai spus actrița pentru aceeași sursă.

-------------

Știrea inițială

Despărțirea celor doi a provocat un val de reacții intense în rândul fanilor, care i-au văzut crescând împreună și construind o relație devenitp exemplu pentru mulți tineri.

"E o gluma... Spuneți-ne ca e o gluma!" - spune una dintre fanele înfocate a celor doi. Din păcate, însă, vestea este cum nu se poate mai adevărată. 

“Acesta va fi un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi... Cris și cu mine ne-am despărțit. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni. O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, de trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în pucnte diferite ale evoluției noastre”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au întâlnit pe platourile de filmare LaLaBand și, de-a lungul anilor, au crescut extremd e frumos împreun, atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Anul trecut declarau că s-ar pregăti și de nuntă, după cum declara Cristina - „Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor! Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând!  Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți” -, dar se pare că soarta a avut alte planuri pentru ei...

Surse articol: RadioimpulsYoutubeClickSubstantial

Articolul urmator
Prin ce dramă a trecut Cristina Cioran după ce a devenit mamă. "Pentru ea am putut să continui să lupt"
Prin ce dramă a trecut Cristina Cioran după ce a devenit mamă. "Pentru ea am putut să continui să lupt"
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.