Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete din România a dat o veste tulburătoare fanilor în această dimineață. Cristina Ciobănașu, în vârstă de 23 de ani, și Vlad Gherman, în vârstă de 29 de ani, au făcut public faptul că au decis să se despartă, după 9 ani de relație.
Anunțul a fost făcut prin intermediul unui video făcut împreună de cei doi foști iubiți, iar fanii sunt peste măsură de îndurerați și șocați de cele aflate.

"E o gluma... Spuneți-ne ca e o gluma!" - spune una dintre fanele înfocate a celor doi. Din păcate, însă, vestea este cum nu se poate mai adevărată. 

“Acesta va fi un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi... Cris și cu mine ne-am despărțit. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni. O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, de trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în pucnte diferite ale evoluției noastre”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au întâlnit pe platourile de filmare LaLaBand și, de-a lungul anilor, au crescut extremd e frumos împreun, atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Anul trecut declarau că s-ar pregăti și de nuntă, după cum declara Cristina - „Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor! Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând! ???? Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți” -, dar se pare că soarta a avut alte planuri pentru ei...

Articolul urmator Elon Musk și Grimes s-au despărțit, după trei ani de relație

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.