Cu ce se ocupă acum Kinga Sebestyen, femeia cu care a fost înșelată Nicoleta Luciu și din cauza căreia a fost pe punctul de a divorța

Cristina Gherghina

Kinga Sebestyan este una din cele mai cunoscute antrenoare de fitness din România, însă această faimă nu se datorează doar rezultatelor pe plan profesional, ci și aventurii pe care sportiva a avut-o cu Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu. La ani distanță de la scandalul infidelității, Kinga o duce mai bine ca niciodată.

În 2012, Kinga Sebestyan și Zsolt Csergo au fost surprinși sărutându-se pe un yacht, în Croația. Toată povestea a degenerat într-o ceartă care s-a încheiat cu violență. Un scandal imens a izbucnit în momentul în care Zsolt Csergo a lovit-o pe Kinga, iar Nicoleta Luciu chiar a vrut să divorțeze. 

kinga

Sursă foto: Facebook

În cele din urma, Nicoleta Luciu s-a împăcat cu soțul său, iar Zsolt a continuat o relație strict profesională cu Kinga, afacerea lor continuând să prospere. Cu toate acestea, Kinga a dorit să meargă singură pe drumul succesului, promovând Kangoo jumps. 

Kinga apare ocazional la TV, în diverse emisiuni, iar la cei 46 de ani ai săi, frumoasa brunetă are un corp de invidiat și participă la diverse evenimente sportive. 

Din păcate, în toamna anului 2019, relația sa de mai bine de patru ani cu logodnicul său spaniol, Pablo, s-a destrămat. Motivul invocat de antrenoarea de fitness a fost distanța. Totodată, Kinga a declarat că a ales să își pună cariera mai presus de viața personală. Acesta a declarat că a ales pasiunea sa pentru kangoo jumps în defavoarea relației sale care urma să se concretizeze prin nuntă. 

În prezent, frumoasa brunetă s-a mutat la Oradea pentru a putea supraveghea îndeaproape proiectul său KAPO - Sănătate pe ghete, pe care îl derulează în acel oraș, scopul acestui proiect fiind să ajute 80 de oameni să se însănătoșească prin intermediul sportului kangoo jumps. 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Ce mai face și cu ce se ocupă acum Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică și a ieșit din lumina reflectoarelor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.