Cu cine se iubește Tania Budi, la 52 de ani. Bărbatul are jumătate din vârsta ei și are o profesie interesantă

Cu cine se iubește Tania Budi, la 52 de ani. Bărbatul are jumătate din vârsta ei și are o profesie interesantă
Cristina Gherghina

Tania Budi se mândrește cu o siluetă perfectă, care le-ar putea face concurență până și adolecentelor, iar vârsta nu reprezintă deloc un subiect tabu pentru ea. Cu toate că este greu de crezut, Tania Budi a împlinit vârsta de 52 de ani pe data de 6 februarie. De-a lungul timpului, frumoasa vedetă a fost curtată și dorită de foarte mulți bărbați, printre care și Cătălin Botezatu, cu care a și avut o relație la începutul anilor 90. 

Pe lângă o carieră și un bussiness în plină expansiune, Tania Budi se poate mândri și cu un palmares masculin numeros. Cu toate acestea, nimeni nu a reușit să îi câștige pe deplin dragostea, până acum. 

În ciuda faptului că nu a mai vrut să apare la televizor, alegând să își țină viața personală departe de ochii presei, recent, Tania Budi a fost invitată în cadrul emisiunii "La Măruță", unde vedeta a dezvăluit câteva detalii interesante despre viața amoroasă.

Conform declarațiilor sale, Tania Budi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marin Burcea, fost caporal în Legiunea Străină, de 2 ani și două luni. Cei doi s-au cunoscut în anul 2018, la o petrecere de Revelion, prin intermediul unor cunoștințe comune.  Bărbatul este un tânăr foarte inteligent, nu doar prin prisma meseriei sale, însă și prin prisma faptului că a reușit să o impresioneze pe Tania, o femeie puternică, matură și independentă. Potrivit spuselor ei, Marin a cucerit-o prin felul lui de a fi, dar și prin maturitatea și inteligența sa.

"Ne-am văzut a doua oară la scurt timp după Revelion, dar ne-am văzut pentru că amândoi ne doream ne vedem și din ziua aceea am rămas împreună", i-a mărturisit Tania Budi lui Cătălin Măruță. 

Tania a mai spus că iubitul său este partenerul de care avea nevoie și care a apărut în viața ei la momentul potrivit. Într-o notă mai amuzantă, vedeta a mai adăugat că Marin Burcea este jumătatea sa din toate punctele de vedere, făcând referire la faptul că există o diferență de 26 de ani între cei doi.

În ciuda diferenței uriașe de vârstă, vedeta a declarat că îi unește atât un stil de viață asemănător, cât și mentalitatea.

Întrebată de planurile pentru 2020, Tania Budi a mărturisit că toate lucrurile pe care și le dorea s-au împlinit, dar că în noul an își dorește să aibă mai mult timp pentru ea și să călătorească mai mult. Totodată, vedeta a mărturisit că nu regretă absolut nimic din ceea ce a făcut până la vârsta de 52 de ani, adăugând că are tot timpul înainte. 

2 Vezi galeria foto » 3 4

Surse foto: Facebook; Imgur

Articolul urmator
Cu cine se iubește Tavi Colen de mai bine de un deceniu! O auzi aproape zilnic la radio, dar nu știai mai nimic despre viața ei
Cu cine se iubește Tavi Colen de mai bine de un deceniu! O auzi aproape zilnic la radio, dar nu știai mai nimic despre viața ei
Cine te iubeste in secret?
Incepe quiz
Cine te iubeste in secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.