Nu Skin

Cum a dat jos Lavinia Pîrva kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Lavinia Pîrva, în vârstă de 35 de ani, și-a revenit spectaculos după ce a născut. Soția lui Ștefan Bănică Jr. ajunsese de nerecunoscut în 2019, atunci când acumulase nu mai puțin de 30 de kilograme în timpul sarcinii.

Surplusul de greutate este acum istorie pentru că Lavinia Pîrva s-a ambiționat fanatastic și a reușit să își redobândească silueta suplă pe care o avea înainte de a deveni mamă. Vedeta și-a dezvăluit secretele, iar noi îți explicăm totul, pas cu pas, în galeria foto!

Surse articol: Csid.ro / Ok!Magazine / Haihuin2

Sursa foto principală: Instagram / Instagram

Transformată în timpul sarcinii

Transformată în timpul sarcinii

Lavinia Pîrva a fost înzestrată de la Mama Natură cu forme apetisante și o talie de viespe, însă perioada sarcinii și-a pus amprenta destul de serios pe trupul ei. Vedeta a acumulat nu mai puțin de 30 de kilgrame cât timp a fost însărcinată cu micuțul Alexandru și a trecut printr-o transformare uriașă. 

Sursa foto: Instagram

Nu se mai recunoștea

Nu se mai recunoștea

Lavinia Pîrva a fost aspru criticată în mediul online în 2019, mai ales în ultimele luni de sarcină, când a fost vizibilă transformarea ei. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a avut mereu un fizic de invidiat și este o femeie dorită și apreciată, astfel că multora le-a fost greu să creadă că a acumulat zeci de kilograme.. Vedeta a mărturisit chiar ea că nu se recunoștea când se privea în oglindă în acea perioadă.

"În perioada sarcinii arătam așa ca un ursuleț. Mă distram și eu... Mă uitam și nu-mi venea să cred. Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenție de apă.", a declarat Lavinia Pîrva, conform Ok!Magazine. 

Sursa foto: Instagram

Citește și: Maștera din poveste sau mama vitregă ideală? Cum se poartă soția lui Bănică cu copiii vitregi, adevărul a ieșit la suprafață

Nu a ținut diete draconice

Nu a ținut diete draconice

Lavinia Pîrva și-a pus toată ambiția la bătaie și a demonstrat că se poate slăbi și fără operație de micșorare a stomacului. Vedeta spune că nu a depus eforturi mari pentru a scăpa de kilgramele în plus, iar toată revenirea s-a întâmplat într-un mod firesc. 

"Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac efoturi prea mari.", a povestit Lavinia Pîrva, potrivit Cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Sportul, aliatul ei

Sportul, aliatul ei

Lavinia Pîrva a fost dintodeauna o susținătoare a stilului de viață sănătos și o împătimită a sportului. Vedeta s-a reapucat de antrenamentele de pilates imediat după ce medicul i-a permis după naștere, astfel că a fost doar o chestiune de timp până când a început să topească pe rând kilogramele în plus. 

"După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine și m-a făcut să-mi fie drag să fie sport. Am avut grijă și la mâncare și ușor, ușor, am slăbit. Cred că undeva la 30 de kilograme.", a spus Lavinia Pîrva, conform cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta